«Πραγματικά θα...» - Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram @mairiboo
Instagram @mairiboo

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Όπως είναι λογικό η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή.

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της ή ακόμη και να τοποθετείται για διάφορα φλέγον κοινωνικά ζητήματα.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη κάνοντας νέο βίντεο, η ίδια εξήγησε τι μπορεί να συνέβη και κατέβηκαν οι αναρτήσεις της. «Έχω φτιάξει 6 λεπτά (βίντεο) παρουσίαση για παπούτσια και φοράω αυτή την μπλούζα και νομίζει μάλλον το instagram ότι είμαι γυμνή και μου τα έχει κατεβάσει τα stories.Tο ανεβάζω αυτό το βίντεο έτσι από περιέργεια να δω αν θα κατέβει κι αυτό».

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το instagram η Μαίρη Συνατσάκη

Το απαράδεκτο μήνυμα που δέχτηκε η Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν γίνει μαμά

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή της και την περίοδο της εγκυμοσύνης που διανύει.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται αποδέκτρια αρνητικών σχολίων και μηνυμάτων, ωστόσο εκείνη δεν διστάζει να απαντά, όπως έγινε και τώρα. Συγκεκριμένα, με αφορμή την αντίδρασή της στον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, δέχτηκε ένα προσβλητικό μήνυμα από έναν ακόλουθο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν ντρέπεσαι λίγο να χλευάζεις την βασίλισσα που πέθανε για την ηλικία της; Μας το παίζεις και φεμινίστρια και υπερασπίστρια των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Σούργελο θέλεις να κάνεις και παιδί τρομάρα σου.

Ας τολμούσε όμως εσένα να σε θίξει κανείς που γίνεσαι μητέρα σε αρκετά προχωρημένη ηλικία θα έκανες μακροσκελή ανάρτηση με φανφάρες δικές σου να το παίξεις θιγμένη και να δείξεις πόσο κακός είναι ο κόσμος σήμερα ενώ εσύ είσαι η Αγία που τους υπερασπίζεσαι όλους. Ωραίο παιδί θα μεγαλώσεις…» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που δέχτηκε και όπως αποκάλυψε κάτι τέτοιες συμπεριφορές είναι που την κάνουν να επισκέπτεται τον ψυχολόγο.

undefined

Το προσβλητικό μήνυμα που δέχτηκε λίγο η Μαίρη Συνατσάκη 2