Σα μοντέλο ξένων περιοδικών - Καμία σχέση η εικόνα του Παναγιώτη Πέτσα σήμερα με αυτή που είχε στο Big Brother

Με άλλο μαλλί και κοιλιακούς φέτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σα μοντέλο ξένων περιοδικών - Καμία σχέση η εικόνα του Παναγιώτη Πέτσα σήμερα με αυτή που είχε στο Big Brother

Τον Παναγιώτη Πέτσα τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, ωστόσο λίγο καιρό αφού έφυγε από το ριάλιτι μοντέλων, δοκίμασε ξανά την τύχη του, αυτή τη φορά στο Big Brother, εκεί όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Πριν καλά καλά μπει στο ριάλιτι εγκλεισμού, ο Παναγιώτης Πέτσας κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ ήδη από την πρεμιέρα του Big Brother, βρήκε τον έρωτα! Συγκεκριμένα, έγινε ζευγάρι με την Ανχελίτα, την τραγουδίστρια του σπιτιού, με την οποία συνέχισαν να είναι μαζί και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Παναγιώτης Πέτσας, έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνιση του μέσα στους μήνες που πέρασαν, μιας και αποφάσισε να βάψει ξανά τα μαλλιά του και να έρθει πιο κοντά στο φυσικό του χρώμα. Την ίδια στιγμή, συνεχίζει να δουλεύει σαν μοντέλο και μάλιστα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες.

Όσο για το σώμα του, έχει γίνει εντελώς φέτες. Ήδη από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι φαινόταν πως έχει πολύ ωραίο κορμί, ωστόσο μέσα στους μήνες που πέρασαν, γυμνάστηκε και το αποτέλεσμα είναι εμφανές.

Δείτε φωτογραφίες του στο Tv-24.gr