Διονύσης Σχοινάς: Μετά τη διάλυση της συνεργασίας με τον Μαζωνάκη θα τραγουδάει με την πρώην του

Δεν έκατσε να στεναχωρηθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη μετά από δυο αναβολές να "ναυάγησε" και να βγήκαν φήμες πως τσακώθηκαν λόγω της αφίσας, τελικά ο δεύτερος έκανε μια επική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Διονύσης Σχοινάς λοιπόν, ψάχνει άλλη στέγη για να τραγουδήσει φέτος το χειμώνα και όπως φαίνεται την βρήκε, σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Με την πρώην του θα τραγουδάει ο Σχοινάς

Όπως ανέφερεαν, επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου επικοινώνησε με τον Διονύση Σχοινά και του πρότεινε να κάνει εμφανίσεις στο μαγαζί του ενημερώνοντάς τον ωστόσο πως ήδη έχει “κλείσει” με την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως το σκέφτηκαν και τελικά είπαν το ναι.

Η ανακοίνωση του Σχοινά μετά την λήξη συνεργασίας του με τον Μαζωνάκη

Ο Διονύσης Σχοινάς με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram όπου είναι ιδιαίτερα ενεργός, έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια αναφορικά με την ματαίωση και της δεύτερης πρεμιέρας με τον Γιώργο Μαζωνάκη καθώς όπως έγινε γνωστό υπήρξε ορτιστική αναβολή.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έχει αρχικά δυσαρεστηθεί με την αφίσα και στη συνέχεια με τον χρόνο που θα είχε στο πρόγραμμα σε σχέση με αυτόν που θα είχε ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ωστόσο, ο ίδιος εξήγησε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να αποχωρήσει τελείως.

«Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο. Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».

Η ανακοίνωση του Διονύση Σχοινά