«Ο Φοίβος θέλει να έρθει και...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατσαβού για την Καραγιάννη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Φοίβος θέλει να έρθει και...» - Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατσαβού για την Καραγιάννη

Λίγες ώρες μετά το θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, η Αλίκη Κατσαβού έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον ξαφνικό θάνατο της. Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της φίλοι και θαυμαστές έχουν βυθιστεί στο πένθος (δείτε πότε θα γίνει η κηδεία).

Η Μάρθα και η Αλίκη εκτός από φίλες ήταν και κουμπάρες, καθώς η ηθοποιός είχε βαφτίσει τον μικρό Φοίβο Βουτσά, γιο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Η ανάρτηση της Κατσαβού για την Καραγιάννη

«Καλο ταξιδι Μαρθα Καραγιάννη! Ήσουν για μένα πρότυπο γυναίκας! Όταν με έφερε ο Κώστας στην παρέα εκπλήρωσα ενα παιδικο μου ονειρο, δεν ήξερα ομως οτι εκτος απο λαμπρό αστέρι ησουν τετοιας ποιοτητας άνθρωπος. Το χιούμορ σου, ο δυναμισμος σου, η θηλυκότητα κι η γενναιοδωρία σου αποκαλυφθηκαν πια μπροστα μου. Ειμαι τυχερή που μπορουσα να σε λεω αρχικά φίλη, μαζι με την Ντόρα (Δουμα) και κατόπιν κουμπάρες μας με τον Κώστα κι έπειτα νονές του Φοίβου. Νομίζω εκείνη η βραδιά στο Agora που σου έφαγε τις τηγανιτές πατάτες σου, σου έκλεψε και την καρδιά ο μικρός!

Θέλει να έρθει και να σου φέρει λουλούδια το δυνατό μου αγόρι και να σε χαιρετήσει! Αντίο Μάρθα μου! Σε αγαπάμε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Ντόρα μου να χεις δύναμη και υγεία γιατί στο πρόσωπό σου θα βλέπουμε πια και εκείνη! Σε αγαπάμε!», γράφει στην ανάρτηση της.

Οι αποκαλύψεις του Δημήτρη Σούρα για την Καραγιάννη λίγο πριν φύγει από την ζωή
«Ξύπνησα το πρωί της Κυριακής και μίλησα με την Ντόρα, με την οποία είναι σαν αδελφές. Ήταν ανήσυχη, λέγοντάς μου πως η Μάρθα δεν ήταν καλά. Τη ζήτησα να της μιλήσω στο τηλέφωνο και εκείνη την στιγμή είπα “κα”, σταμάτησε και ήταν η στιγμή που έφυγε.

Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορώ να το φιλτράρω ακόμα. Παίρνω τη Ντόρα που ήταν δίπλα της στο τηλέφωνο και της ζητώ να καλέσει ασθενοφόρο, τα πάντα. Της έδωσα το νούμερο και σε τρία λεπτά με πήρε η Ντόρα ουρλιάζοντας λέγοντάς μου ότι η Μάρθα έφυγε. Ήταν κάτι το αναπάντεχο.

Η Μάρθα είχε υποστεί δύο εγχειρήσεις, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Μετά από αυτές τις εγχειρήσεις είχε κλειστεί στο σπίτι γιατί είχε αποκτήσει κάποια κινητικά προβλήματα. Δεν ήθελε να βγαίνει έξω με καροτσάκι. Δεν το περίμενε κανείς μας», είπε χαρακτηριστικά Δημήτρης Σούρας.