"Έχουμε..." - Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης απάντησαν ανοιχτά στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Έντονη η αμηχανία τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη μίλησαν το πρωί της Δευτέρας 19/9 η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης που υποδύονται τη Μυρτάλη και τον Αλέξη στη σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Το τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε λίγο πριν την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου (δείτε εδώ τις σημερινές εξελίξεις) ενώ την ίδια στιγμή απάντησε και στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Η απάντηση Λιάντου - Σκουρλέτη στις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

«Το φιλί του Αλέξη και της Μυρτάλης θα εξελιχθεί σε μία σχέση που θα είναι και δεν θα είναι μαζί, είναι ερωτευμένη μαζί του αλλά δεν μπορεί να το δεχτεί μετά από όσα της έχει κάνει στο παρελθόν», είπε η Αφροδίτη Λιάντου με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη να προσθέτει: «Θα δούμε πολλές ανατροπές και πολύ μυστήριο. Θα είναι πολύ αστυνομική η δεύτερη σεζόν ξεκινά με τη δίκη της Αθηνάς. Θα γίνει γενικά χαμός».

Αναφορικά με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι, η Αφροδίτη απάντησε: «Τα έχουμε δει τα δημοσιεύματα. Γελάμε και κάνουμε πλάκα με αυτό. Δεν ξέρω. Έχουμε χημεία».

Μετράνε μόνο 3 μήνες σχέσης και παντρεύονται;

Το κοινό τους ήθελε μαζί, όσο περνούσε ο καιρός, στη «Γη της Ελιάς» και στο τελευταίο επεισόδιο μοιράζονται μια σκηνή με παθιασμένα φιλιά, αλλά φαίνεται πως και στην πραγματικότητα είναι τρελά ερωτευμένοι και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης πρόσφεραν μια... ιδιαίτερη μεταξύ τους ιστορία ως Μυρτάλη και Αλέξης στη σειρά του Mega, αλλά κάθε άλλο παρά κάτι τέτοιο ισχύει στην κανονική ζωή. Εδώ και λίγο καιρό, άλλωστε, οι δυο τους είναι μαζί και σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο η Αφροδίτη εμφανίστηκε με γλυκό μπροστά του, καθώς είχε τα γενέθλιά του, δείχνοντας να περνά όμορφα στο πλευρό του.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr την συνέχεια