«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την...» - Η ανάρτηση όλο νόημα του Γιώργου Παπαγεωργίου

Όλα όσα ανέφερε λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς, «Γλυκάνισος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την...» - Η ανάρτηση όλο νόημα του Γιώργου Παπαγεωργίου

Το βράδυ της Δευτέρας (19/9) μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά, «Γλυκάνισος» όπου μεταξύ άλλων φαίνεται πολλά υποσχόμενη μιας και η πλοκή του είναι άκρως καθηλωτική (δείτε εδώ το τρέιλερ που έχει βγει στον αέρα).

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη σειρά, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς δεν δίστασε επίσης να ευχηθεί καλή αρχή σε στις υπόλοιπες σειρές που ξεκινούν απόψε.

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγεωργίου

«Αυτός είναι ένας γλυκάνισος. Και τον βάζω εδώ (σε δική μου φωτογραφία- θα σέβεστε) για να ευχηθώ σε όλους/ες τους συναδέλφους και συντελεστές της σειράς που ξεκινάει σήμερα το βράδυ στις 21:00 στον @skaitv.gr καλή μας αρχή.

Και επίσης να ευχηθώ στο σύνολο της μυθοπλασίας καλη αρχή μιας και ξεκινάμε οοοολοι σήμερα και δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την συναδελφικότητα και τον συναγωνισμό σε μια εποχή που μας απομονώνει τον καθένα στο καβούκι του. @glykanisos @tanweer_productions @s.potamaris».

Γνωρίζονται μετά από άγρια επίθεση - Έτσι θα ερωτευτούν Ραζάν και Στρατής

Ο Γλυκάνισος, η νέα σειρά του ΣΚΑΪ έρχεται στις οθόνες μας σε λίγο καιρό και περιγράφει την ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε έναν Έλληνα και μία Σύρια πρόσφυγα.

Οι δυσκολίες για το ζευγάρι θα είναι πολλές όπως και οι αντιδράσεις των οικογενειών τους. Κι αυτό γιατί ο Στρατής, ο κεντρικός ήρωας, είναι γόνος πλούσιας χριστιανικής οικογένειας και η Ραζάν μουσουλμάνα πρόσφυγας από τη Συρία που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Όμως ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα.... διαβάστε περισσότερα στο tv-24.gr