Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Συντετριμμένος και μαυροφορεμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην αποχαιρετιστήρια τελετή του πατέρα του, Κώστα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Συντετριμμένος και μαυροφορεμένος ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην αποχαιρετιστήρια τελετή του πατέρα του, Κώστα
News 19.09.2022 19:23
Από Ίρις Βίλα

Το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) πραγματοποιείται η αποχαιρετιστήρια τελετή στον σπουδαίο ηθοποιό, Κώστα Καζάκο όπου συγγενείς και φίλοι έχουν δώσει το παρών στο Αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ στον Περισσό. Να τονίσουμε πως ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Να τονίσουμε πως ο Κώστας Καζάκος έφυγε σε ηλικία 87 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με την υγεία του. Φυσικά, ο καλλιτεχνικός κόσμος βυθίστηκε στο πένθος καθώς αρκετοί ήταν και εκείνοι οι οποίοι είπαν το τελευταίο "αντίο" με άκρως συγκινητικές αναρτήσεις και αφιερώσεις στα social media.

Μεταξύ άλλων, στην τελετή σύμφωνα με τον φακό του YouWeekly.gr ήταν ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος ο οποίος εμφανίστηκε ντυμένος στα μαύρα συνοδευόμενος από την κόρη του Τζένη Καζάκου και τον μικρότερο γιο του Iασονα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την αποχαιρετιστήρια τελετή του Κώστα Καζάκου

Κωνσταντίνος Καζάκος - Τζένη Καζάκου
Η Τζένη Καζάκου στην κηδεία του Κώστα
Κωνσταντίνος Καζάκος στη κηδεία του πατέρα του, Κώστα
Συντετριμμένη η Τζένη Καζάκου στη κηδεία του παππού της

Η επίσημη ανακοίνωση της Ιατρικής Σχολής Αθηνών για τη δωρεά του σώματος του Καζάκου

Ο θάνατος του Κώστα Καζάκου προκάλεσε τεράστια θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ο σπουδαίος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών μετά από την μάχη που έδωσε με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Μάλιστα, το τελευταίο "αντίο" για τον Κώστα Καζάκο θα έχουν την ευκαιρία να πουν συγγενείς και φίλοι τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου.

Αποκλειστική φωτογραφία Κώστα Καζάκου

«Αποχαιρετώντας τον μεγάλο ηθοποιό και εμπνευσμένο άνθρωπο Κώστα Καζάκο. Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του μεγάλου μας ηθοποιού και εξαιρετικού ανθρώπου Κώστα Καζάκου.

Η Ιατρική Σχολή Αθηνών τον τιμά όχι μόνο για την καλλιτεχνική αλλά και για τη μεγάλη ανθρωπιστική προσφορά του. Ο Κώστας Καζάκος θέλησε και μετά θάνατον να δείξει την αγάπη του για την Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές μας.

Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη και την εκτίμηση του στο έργο και την προσφορά της Ιατρικής σχολής στον Άνθρωπο, δώρισε το σώμα του για την εκπαίδευση των φοιτητών επιβεβαιώνοντας και με την τελευταία του επιθυμία την πίστη του στην επιστήμη και στα ιδεώδη της Σχολής μας.

Αποχαιρετώντας τον Κώστα Καζάκο εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Καθηγητής Νικόλαος Αρκαδόπουλος».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Καζάκος: Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποχαιρετά τον μεγάλο καλλιτέχνη

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Κώστα Καζάκο - Οι σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media

Share