Εύα Ανδρέου: Αυτό είναι το instagram της διαγωνιζόμενης που έκανε έξαλλους τους τέσσερις κριτές λόγω των μαλλιών της

Η απάντησή έφερε τον κακό χαμό στο στούντιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Εύα Ανδρέου: Αυτό είναι το instagram της διαγωνιζόμενης που έκανε έξαλλους τους τέσσερις κριτές λόγω των μαλλιών της

Με εντάσεις ξεκίνησε χθες το GNTM 5, καθώς η έννοια του diversity που έχει απλωθεί σε αυτή τη σεζόν κάνει τους κριτές να διαφωνούν έντονα για την κάθε διαγωνιζόμενη που παρουσιάζει και κάτι διαφορετικό. Μία από εκείνες ήταν και η Εύα Ανδρέου που δίχασε τους κριτές όταν αρνήθηκε το ενδεχόμενο να ξυρίσει τα σγουρά μαλλιά της, με τη μεν Σοφία Χατζηπαντελή να την υπερασπίζεται και τους άλλους τρεις να την κατακεραυνώνουν για την αντιεπαγγελματική της στάση.

Γενικότερα οι επιλογές των παικτριών στο πρώτο επεισόδιο εξόργισαν κάποιους τηλεθεατές, και η απόρριψη της Εύας έγινε αντικείμενο σχολιασμού και στο Twitter. Είπαμε όμως πως η βεντάλια του diversity έχει ανοίξει κατά πολύ φέτος και με το ηλικιακό όριο να εκτοξεύεται, είδαμε και την πρώτη ηλικιωμένη παίκτρια, την κυρία Τίτσα, 81 ετών που έκανε θραύση σε κοινό και επιτροπή.

Αυτή είναι η Εύα Ανδρέου που δίχασε την κριτική επιτροπή του GNTM

Η Εύα εμφανίστηκε μπροστά στους 4 κριτές και τους εντυπωσίασε με τα afro μαλλιά της. Αμέσως η Βίκυ τη ρώτησε αν θα ξύριζε τα μαλλιά σε περίπτωση που της το ζητούσαν με την κοπέλα να απαντά αμέσως αρνητικά. Και εκεί είναι που η Καγιά χαρακτήρισε την κοπέλα απόλυτη στην άποψή της λέγοντας μάλιστα ότι δεν είναι επαγγελματίας, ενώ και ο Σοφρωνίου με τον Καράβα συμφώνησαν βρίσκοντας απέναντί τους τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή παραδέχθηκε ότι ο Jean Paul Gaultier τής πρότεινε να βάψει μαύρα τα μαλλιά της για μία δουλειά. Και η ίδια το έκανε- όπως είπε- γιατί το ήθελε, της άρεσε σαν ιδέα. Όχι γιατί έπρεπε να πάρει τη δουλειά. Έτσι συμβούλευσε και την Εύα Ανδρέου να πράττει, με την κοπέλα τελικά να μην περνά στην επόμενη φάση.

Ωστόσο όπως μπορείτε να δείτε από το Instagram της έχει κάνει αρκετές φωτογραφίσεις, catwalks, fashion shows και hair fashion shows και επέλεξε να συμμετάσχει στο GNTM για να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Τελικά, όμως, τα 3 «όχι» των Σοφρωνίου, Καράβα και Καγιά δεν την άφησαν να περάσει στην επόμενη φάση.

H Eύα Ανδρέου που είδαμε στην οντισιόν του GNTM

H Eύα Ανδρέου me tα χαρακτηριστικά άφρο μαλλιά

H Eύα Ανδρέου κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

TAGS