''Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος...'' - Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε τη συνομιλία της με τον Αργιανίδη ένα μήνα πριν

Υπήρξαν συμπαίκτες στο Survivor

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος...'' - Η Ειρήνη Κολιδά αποκάλυψε τη συνομιλία της με τον Αργιανίδη ένα μήνα πριν

Σοκ προκάλεσε στην κοινή γνώμη η είδηση ότι ο πρώην παίκτης του Survivor ,Πάνος Αργιανίδης προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν από λίγη ώρα στο Κρυονέρι, μέσα στο χώρο δουλειάς του. Η πρώην συμπαίκτριά του στο Survivor, Ειρήνη Κολιδά παραχώρησε δηλώσεις στην «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον χαρακτήρα του, αλλά και τη συνομιλία τους πριν από ένα μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι είχε ταμπουρωθεί για ώρα μέσα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ όπου και δουλεύει, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο εν τέλει αστυνομία και συγγενείς τον έπεισαν να υποχωρήσει. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο συνελήφθη καθώς πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς.

Οι αποκαλύψεις της Κολιδά για τον χαρακτήρα του Αργιανίδη

Είπε λοιπόν στον αέρα της «Super Κατερίνας»:

«Είχαμε μια γενικού τύπου επαφή, ήξερα την ψυχοσύνθεσή του και τον τρόπο σκέψης του και αρκετά πράγματα δικά του, αλλά είχαμε να μιλήσουμε κι ένα μήνα. Είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κλειστός στο να εκφράσει τα συναισθήματά του», είπε αρχικά η Ειρήνη Κολιδά.

Η Ειρήνη Κολιδά είπε επίσης: «Επειδή είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πιέσει το συναίσθημά του σε αρκετά πράγματα προσωπικά του, σίγουρα θα μπορούσε εύκολα να οδηγηθεί σε κάτι αντίστοιχο. Το ανθρώπινο μυαλό και η ανθρώπινη καρδιά δεν έχουν όρια. Δεν μπορούμε να τα βάλουμε εμείς και να τα προκαθορίσουμε. Οπότε, ο καθένας μας μπορεί πάνω σε μια ευαισθησία».

Λίγα λόγια για τον πρώην παίκτη του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οi τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες ιδίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter. Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κυρίως όμως θαυμαστές που του είχαν φτιάξει και σελίδες στα social media τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά.

Ο Πάνος Αργιανίδης που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Κρυονέρι