Συνελήφθη τελικά ο Πάνος Αργιανίδης - Πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς σε κατάσταση αμόκ

Απειλούσε να αυτοκτονήσει στο χώρο δουλειάς του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συνελήφθη τελικά ο Πάνος Αργιανίδης - Πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς σε κατάσταση αμόκ

Αίσιο τέλος είχε η προσπάθεια του πρώην παίκτη του Survivor, Πάνου Αργιανίδη να βάλει τέλος στη ζωή του, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε τα μέσα όλο το πρωινό. Ο γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι συνελήφθη τελικά από την αστυνομία καθώς κατά την προσπάθειά τους να τον συνετίσουν εκείνος σε κατάσταση αμόκ τους πετούσε χλωρίνη.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως ένα μήνα πριν από το σημερινό περιστατικό είχε στείλει κάποια ύποπτα μηνύματα σε φίλους του, ενώ μια μέρα πριν είχε κατεβάσει και τους λογαριασμούς του στα social media κινώντας έτσι τις υποψίες γνωστών και φίλων.

Η στιγμή που ο Αργιανίδης συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς στο Κρυονέρι

Ο Πάνος Αργιανίδης πριν από λίγο βγήκε από την τουαλέτα, όπου ήταν κλειδωμένος από τις 8 το πρωί, μετά από διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Αστυνομία.

Ο πρώην παίκτης του Survivor οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς συνελήφθη για διατάραξη οικιακής ειρήνης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχές αναφέρουν πως ο 40χρονος βρισκόταν σε αμόκ και πετούσε χλωρίνη στους αστυνομικούς.

Λίγα λόγια για τον μάνατζερ ράγκμπι που επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του

Ο Πάνος Αργιανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οi τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες ιδίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter. Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κυρίως όμως θαυμαστές που του είχαν φτιάξει και σελίδες στα social media τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά.

Ο Πάνος Αργιανίδης που απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Κρυονέρι