''Πάντα φταίει αυτός ο κάποιος'' - Η απάντηση της Καίτης Γαρμπή μετά το μουσικό διαζύγιο Σχοινά και Μαζωνάκη

Είναι πάντα στο πλάι του συζύγου της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Χαμός έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την είδηση ότι o Διονύσης Σχοινάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης ακυρώνουν τελικά την προγραμματισμένη τους συνεργασία, λόγω διαφωνιών που υπήρξαν επί του προγράμματος. Μετά την απόφαση πολλά είναι αυτά που κυκλοφορούν, με την Καίτη Γαρμπή να παίρνει σήμερα το μέρος του συζύγου της, μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού».

Υπενθυμίζεται ότι ο Σχοινάς, επιχειρώντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από το σχήμα που ακύρωσε τρεις πρεμιέρες, άφησε ξεκάθαρες αιχμές για ευθύνες του Μαζωνάκη στην διάλυση της μεταξύ τους συνεργασίας και δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του.

Η οπτική της Γαρμπή μετά την κόντρα Σχοινά - Μαζωνάκη

Δήλωσε λοιπόν στην κάμερα του Πρωινού:

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή.

Η ξεκαρδιστική απάντηση του Μαζωνάκη στη μεταξύ τους κόντρα

Ένταση έχει ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση του Διονύση Σχοινά ότι αποχωρεί από το σχήμα που είχαν προγραμματίσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Και ενώ όλοι απόρησαν με το γεγονός ότι ο «Μαζώ» δεν βγήκε να δώσει κάποια εξήγηση, εκείνος σκέφτηκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να ρίξει τη ''μπηχτή'' του και έκανε ανάρτηση τραγουδώντας τραγούδι του Σχοινά, δίνοντας μήνυμα ειρήνης.

Πολλά είναι αυτά που ακούστηκαν για τη λήξη της συνεργασίας τους, με το επικρατέστερο σενάριο να έχει κάνει με μια αλλαγή στα προγράμματα που είχε ζητηθεί, ωστόσο δεν έγινε.

Με νέα ανάρτηση στο instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει νέο ραντεβού για την πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 29 Σεπτεμβρίου. Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του Διονύση Σχοινά ο τραγουδιστής ανέβασε βίντεο όπου και ερμηνεύει την επιτυχία του Διονύση Σχοινά «Ποτέ» σχολιάζοντας: «Η μουσική μόνο ενώνει μάγκες».