''Διαγνώστηκα με καρκίνο στο μαστό'' - Συγκλονίζει με την ανάρτησή του ο Θεόδωρος Καράογλου

Οι τελευταίες του εβδομάδες υπήρξαν πολύ δύσκολες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, αποκαλύπτοντας ότι πάσχει από καρκίνο στο δεξί μαστό και το ότι έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα με την υγεία του το τελευταίο διάστημα.

Με την ίδια ασθένεια έχει διαγνωστεί εδώ και λίγο διάστημα και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Ανδρεάκη, συγκινώντας πολύ με την ανάρτηση που έκανε για τις θεραπείες που χρειάζεται να υποβάλλεται λόγω του καρκίνου του μαστού, που είναι βάσανο για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η σοκαριστική ανάρτηση του Θεόδωρου Καράογλου για τον καρκίνο του μαστού

Στη ζωή μου έχω μάθει να σας κοιτάζω κατάματα και να λέω μονάχα αλήθειες, όσο οδυνηρές ή πικρές κι αν είναι… Γι’ αυτό μοιράζομαι μαζί σας ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και κλήθηκα να διαχειριστώ λίγες ημέρες πριν το γάμο του γιου μου, Γιώργου.

Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Στις 23 Αυγούστου, ο φύλακας-άγγελος μου, η Γιώτα μου, παρατήρησε στο στήθος μου μια έλξη της δεξιάς θηλής. Επέμεινε να εξεταστώ αμέσως και ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα.

Η διάγνωση ήταν “πρώιμος καρκίνος στο δεξί μαστό”. Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση με την πραγματικότητα ήταν βίαιη. Πόσο μάλλον όταν, ως μικρό παιδί, βίωσα την άνιση μάχη της μητέρας μου με τη συγκεκριμένη ασθένεια. Γιατί, κακά τα ψέματα, η λέξη “καρκίνος”, είναι ίσως η πιο δύσκολη λέξη όταν προφέρεται, μα και όταν την ακούς…

Διαβάστε τη συνέχεια στον παρακάτω σύνδεσμο

Λίγα λόγια για τον βουλευτή Θεόδωρο Καράογλου

Ο Θεόδωρος Καράογλου (Ζαγκλιβέρι, 27 Ιουλίου 1960) είναι Έλληνας οικονομολόγος, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ

Γεννήθηκε στο Ζαγκλιβέρι Καλλινδοίων το 1960. Είναι οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Πριν την εκλογή του ως βουλευτής, εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας (φοροτέχνης - λογιστής), ενώ στη συνέχεια εργαζόταν στο Υπουργείο Οικονομικών, ως εφοριακός στη Δ.Ο.Υ. Ιωνίας Νομού Θεσσαλονίκης. Από το 1986 είναι μέλος του Οικονομικού Επιστημονικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο εφοριακό Γιώτα Μαντανίκα και έχουν δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Βανέσσα.