Έλενα Λυσάνδρου: Aυτό είναι το instagram της κύπριας του GNTM που δίχασε τους κριτές με το ύψος και το μακιγιάζ της

Είναι μια κούκλα και ας είναι μινιόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έλενα Λυσάνδρου: Aυτό είναι το instagram της κύπριας του GNTM που δίχασε τους κριτές με το ύψος και το μακιγιάζ της

Άλλοι χάρηκαν, άλλοι όμως βρήκαν υποκριτική την πρεμιέρα του GNTM 5, όπως και τη στάση των κριτών στο θέμα του diversity που επηρεάζει κατά πολύ τις επιλογές τους. Μία από τις διαγωνιζόμενες που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ήταν και η κύπρια Έλενα Λυσάνδρου, που απέσπασε μισά κακά και μισά καλά σχόλια και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Σας παρουσιάζουμε παρακάτω φωτογραφίες της εντυπωσιακής κοπέλας από το λογαριασμό της στο instagram.

Kαι ενώ η Έλενα είναι μόλις 19, είχαμε από την άλλη και την πρόκριση της κυρίας Τίτσας Λάβδα, ετών 79, που κατέπληξε τους κριτές αλλά και το κοινό με την εμφάνισή της, αλλά και την αυτοπεποίθησή της και έτσι της έδωσαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αυτό είναι το Instagram της Έλενας Λυσάνδρου του GNTM

Η 18χρονη Έλενα Λυσάνδρου από την Κύπρο εργάζεται ως μοντέλο - influencer στο Instagram.

Έχει ύψος 1,64, ξανθά μαλλιά και πανέμορφο πρόσωπο, στο Instagram έχει ήδη πάνω από 40.000 followers και αρχικά εντυπωσίασε τους Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, ενώ η Βίκυ Καγιά ξενέρωσε από το γεγονός ότι φορούσε make up στην οντισιόν.

Η Σοφία Χατζηπαντελή διαφώνησε ιδιαίτερα με το ύψος της (1.64) και είπε πως θα "χάνεται" μέσα στα ρούχα των μοντέλων αλλά επίσης της έδωσε το "ναι" της.

Το instagram της πρώην μπαλαρίνας κυρίας Τίτσας

Μπορεί να νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα μέχρι στιγμής ωστόσο ο νέος κύκλος του GNTM ήρθε για να ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Και αυτό γιατί στην πρεμιέρα που είδαμε χθες, παρέλασαν παίκτριες ηλικίας από 18 έως 88, που ανήκουν σε όλο το φάσμα του diversity. Μια εξ' αυτών ήταν και η κυρία Τίτσα ετών 79 που κατάφερε να αποσπάσει τέσσερα ναι και να περάσει πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Η κυρία Τίτσα Λάβδα λοιπόν διατηρεί το λογαριασμό της στο Instagram στον οποίο ωστόσο έχει μόλις μία πρόσφατη φωτογραφία, αλλά και δύο από το παρελθόν, όπου τη βλέπουμε να είναι συγκλονιστικά γοητευτική, στα χρόνια που διέπρεπε ως μπαλαρίνα στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Μάλιστα χαρακτηριστικό είναι ότι μετά την είσοδό της στην επόμενη φάση έκανε και story.

TAGS