''Έμεινα άναυδος'' - Η αντίδραση του Μικρούτσικου όταν πληροφορήθηκε για το γάμο της κόρης της Βόσσου με τον Βασίλη Δημάκη

Πρόκειται για γνωστό κατάδικο που έχει απασχολήσει με την υπόθεσή του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έμεινα άναυδος'' - Η αντίδραση του Μικρούτσικου όταν πληροφορήθηκε για το γάμο της κόρης της Βόσσου με τον Βασίλη Δημάκη

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την είδηση ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη, που έχει απασχολήσει έντονα τις αρχές με την υπόθεσή του. Ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για τη γνωριμία τους αλλά και την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την ίδια να κάνει στη συνέχεια τηλεφωνική παρέμβαση για να εξηγηθεί.

Η Ερασμία Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του, με αίτημα να μπορέσει να σπουδάσει και η επαφή τους έγινε μέσω των social media πριν από δύο χρόνια. Στη συνέχεια το ειδύλλιο συνεχίστηκε μέσα από τις τηλεφωνικές αλλά και δια ζώσης επικοινωνίες τους όσο ήταν στη φυλακή.

Η αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου όταν πληροφορήθηκε τον γάμο Μάνου και Δημάκη

Είπε λοιπόν στην «Super Kατερίνα»:

«Όχι μόνο δεν γνώριζα αλλά έμεινα άναυδος. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παρακολουθήσει όλη του την πορεία και ξέρω ότι η Ερασμία είχε γράψει ένα κείμενο για αυτόν. Δεν γνωρίζονταν από πριν. Αν θες τη γνώμη μου, μου κάνει εντύπωση με ποια έννοια; Βεβαίως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μετά από πολλές επαφές», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος, σας λέω πώς το έχω στο μυαλό μου. Ανεξάρτητα από τη μάχιμη πορεία του και ξαφνικά άκουσαν για τον αρραβώνα και… εντάξει, σε αυτή τη ζωή τα έχω δει όλα».

Λίγη ώρα μετά η Ερασμία Μάνου, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Ζητώ συγγνώμη στον Ανδρέα που δεν τον κάλεσα στον αρραβώνα μου, υπόσχομαι να τον έχω κουμπάρο στο γάμο μου. Να πως δυο0 πραγματάκια… Δεν είναι λίγος ο καιρός που γνωρίζομαι με τον Βασίλη. Εκτός φυλακής έχουμε βρεθεί πολλαπλές φορές και βεβαίως στα επισκεπτήρια εδώ και πολλούς μήνες. Στο σύνολο επικοινωνούμε εδώ και δυο χρόνια. Η μητέρα μου ήθελε να γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο».

Λίγα λόγια για τον κατάδικο Βασίλη Δημάκη

Ο κρατούμενος Βασίλης Δημάκης, γνωστός με το προσωνύμιο ο ληστής με το καλάσνικοφ, είναι καταδικασμένος σε συνολική ποινή κάθειρξης 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία. Εκτίει όμως και το υπόλοιπο από μία ποινή 8 ετών και 8 μηνών.

Από κινητοποίηση για τον Βασίλη Δημάκη

Eurokinissi / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ