''Δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει'' - Έτσι έκανε πρεμιέρα στο «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς

Μετά από την αναβολή ξαναντάμωσε με το κοινό του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει'' - Έτσι έκανε πρεμιέρα στο «Καλό μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς

Μετά από αναβολές και σκαμπανεβάσματα ο αγαπημένος Νίκος Μουτσινάς επανήλθε στη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι», χαρούμενος που ξανασυναντιέται με το κοινό του. Μπήκε στο πλατό με κέφι, τραγούδι και χορό, ρίχνοντας και τις μπηχτές τους για όσους έχουν εγκαταλείψει την εκπομπή, αλλά και για τους θεατές.

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά η πρεμιέρα θα ήταν χθες Δευτέρα 19/9 με την εκπομπή να παίρνει αναβολή λόγω της κηδείας της Βασίλισσας Ελισάβετ, που πρόβαλε σε απευθείας σύνδεση από το Λονδίνο ο ΣΚΑΙ, με τον παρουσιαστή να χειρίζεται το απρόοπτο με χιούμορ.

Η είσοδος του Νίκου Μουτσίνα στην πρεμιέρα στο Καλό Μεσημεράκι

Με χορό λοιπόν αλλά και παραδοσιακά τραγούδια και ρυθμούς των Alcatrash μπήκε στο πλατό λέγοντας:

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ κέφι, πολλή διάθεση. Ο Σεπτέμβρης είναι φρικτός για κάποιον λόγο, ήταν τα γενέθλιά μου, δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει. Εν πάση περίπτωση ας πάνε καλά όσοι φύγαν, όσοι μείναμε τώρα θα δούμε…».

Γιόρτασε τα γενέθλια και αποκάλυψε την ηλικία του

Στιγμές ευτυχίας έζησε ο παρουσιαστής την Τρίτη 6/9 αφού γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με αγαπημένα του πρόσωπα, σβήνοντας μάλιστα και μία μεγάλη και εντυπωσιακή τούρτα.

Στη συνέχεια της ημέρας ο παρουσιαστής δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram προσωπικές φωτογραφίες και μάλιστα με μια λεζάντα εξέφρασε κάποια από τα συναισθήματα του, καθώς στη συνέχεια δε δίστασε και να αποκαλύψει την πραγματική του ηλικία.

«Σήμερα έχω γενέθλια bitches. Κλείνω τα 45 και είμαι ευγνώμων που έχω φτάσει σε αυτήν την ηλικία, τίποτα δεν είναι δεδομένο! Νιώθω μεγάλη χαρά και πληρότητα και έτοιμος για μια πολύ δημιουργική χρονιά..

Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το δώρο σας θα είναι να ξεχάσετε την ηλικία που έγραψα παραπάνω και να μείνετε στα 22 κι εσείς.. Το συνιστώ.».

Μουτσινάς γενέθλια