«Τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω» - Συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουτζάκη με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

«Την αγαπούσα πολύ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω» - Συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουτζάκη με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Τρίτης 20/9 η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία απάντησε και για τη Βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή και κηδεύτηκε χθες 19/9.

Οι δηλώσεις της Ζωζώς Σαπουτζάκη για την βασίλισσα Ελισάβετ

«Θα ήθελα να είμαι κριτής στο GNTM, νομίζω ότι θα ήμουν σωστή. Η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Δεν μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν “πειραχτεί”. Εγώ δεν έχω πειράξει τίποτα πάνω μου».

Για τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Την αγαπούσα πολύ, τη θαύμαζα, μου άρεσε να τη βλέπω. Ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι βασίλισσα, η αγάπη του κόσμου» Οι πάντες έχουν διασκεδάσει με εμένα. Υπήρχε ωραίο κοινό τότε. Τώρα υπάρχει νεολαία, ωραία και η νεολαία, άλλα στυλ βέβαια. Τότε ήταν άλλο πράγμα».

Με πράσινο ταγέρ και ασορτί καπέλο - Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έβαλε το ίδιο σύνολο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram, η Ζωζώ Σαπουντζάκη θέλησε να σχολιάσει τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει την τελευταία μέρα των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η κορυφαία performer, θυμήθηκε μία αντίστοιχη εμφάνιση που είχε κάνει την Κυριακή του Πάσχα και έτσι έγραψε πόσο πίσω έμεινε η βασίλισσα.

Μάλιστα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της, υπέγραψε στην ανάρτησή της ως «Βασίλισσα της Νύχτας».

«Κυριακή του Πάσχα το έβαλα πρώτη εγώ! Αγαπημένη μου βασίλισσα, άργησες! Χρόνια πολλά και σε εσένα! Από τη βασίλισσα της νύχτας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Ζωζώ Σαπουντζάκη Βασίλισσα Ελισάβετ