«Το θεωρώ πολύ δειλό» - Φανερά εκνευρισμένη στον αέρα του MEGA η Ελεονώρα Μελέτη

Το ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το θεωρώ πολύ δειλό» - Φανερά εκνευρισμένη στον αέρα του MEGA η Ελεονώρα Μελέτη

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 20/9 η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στα social media.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ξεσπάσει και για αυτούς που γράφουν ανώνυμα και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ενώ πρόσφατα ξέσπασε και για όσους κακοποιούν τα ζώα.

«Βγες ρε και βάλε το όνομά σου, δεν έχεις τα κότσια να υπερασπιστείς την άποψή σου; Βγαίνεις και λες κάτι, βάλε το όνομά σου να δούμε αν θα έχεις το ίδιο θάρρος. Μου βγάζει πολύ… κοτέ όλο αυτό. Βγες με το όνομά σου, με το πρόσωπό σου και έλα να μιλήσουμε άμα θέλεις.

Το να είσαι πίσω από ένα πληκτρολόγιο με ένα ψευδώνυμο, ότι τι; Δεν έχεις την ευθύνη των λόγων σου; Δεν μπορείς να αναλάβεις την ευθύνη της άποψής σου; Το θεωρώ πολύ δειλό, πάρα πολύ δειλό», είπε με έντονο ύφος η Ελεονώρα Μελέτη.

Έπειτα, συνέχισε: «Πολύ κόσμο ξάφνιασε το εξώφυλλο με τον Θοδωρή. Από μένα το περιμένεις, από τον Θοδωρή όχι. Αν δεν είχαμε να μιλήσουμε για τη δουλειά μας, δεν ξέρω αν θα μας βλέπατε μαζί. Ήταν μια φωτογράφηση για να επικοινωνήσω ένα νέο επαγγελματικό βήμα και μια συνεργασία, όχι μια οικογενειακή φωτογράφηση.

Έχουμε πολλά κοινά, μοιάζουμε στο βάθος αλλά εκδηλωνόμαστε διαφορετικά. Στη δουλειά δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Πήρα ένα κείμενο το οποίο μου παρέδωσε, μου έβαλε deadline, του είπα να κρατήσει το παιδί, αφοσιώθηκα, μετάφρασα το κείμενο, το παρέδωσα.

Έψαχνε να βρει ένα έργο φρέσκο που να μην έχει ξανανεβεί στο ελληνικό θέατρο. Του είπα “θέλω να δεις μια ταινία”, του έβαλα το “Τέλειοι Ξένοι”. Του άρεσε, του είπα ότι θα ήταν ωραίο έργο, πήρε τα δικαιώματα και το κάναμε. Ξεκίνησε χαλαρά, δεν ξέραμε ότι θα καταλήξει εκεί».

Για την κόρη της: «Θέλει πρόγραμμα, αν μου το διαταράξεις ταράζομαι γιατί μετά δεν βγαίνει. Θέλει αυτοπειθαρχία. Ξεφεύγω, αλλά επειδή αποσυντονίζομαι ξέρω ότι το κόστος είναι μεγαλύτερο από το να μην το κάνω. Βάζω στόχους, έναν με δύο τον χρόνο, και λέω ότι θέλω να τους πετύχω. Όμως δεν έχει σημασία αν θα τους πέτυχω ή όχι. Η ικανοποίηση του να κυνηγάς έναν στόχο είναι το ίδιο δυνατή ακόμα και αν δεν τον πετύχεις. Θέλω τον ελάχιστο χρόνο που έχω να τον περάσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου».

Η απάντηση της Μελέτη αρνητικά σχόλια μιας γυναίκας

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της αλλά και τις απόψεις της για διάφορα θέματα, ενώ επιλέγει αρκετές φορές να ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια γίνεται αποδέκτρια αρνητικών και επιθετικών σχολίων, με την ίδια να μην διστάζει να δίνει την δική της αποστομωτική απάντηση. Αυτή τη φορά, μια γυναίκα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε λοιπόν να της απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα.

Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα αρνητικά σχόλια μιας γυναίκας