"Δεν ζήτησα ευχές από κανέναν" - Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου με αφορμή τα σχόλια για τον γάμο της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Το ξέσπασμα της κόρης της Σοφίας Βόσσου μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός πως η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Από την ώρα που έγινε γνωστό, τα σχόλια είναι πολλά και φυσικά έχει επικρατήσει ντόρος. Μάλιστα, η ίδια, θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση μέσα από μια ανάρτησή της στο Facebook ευχαριστώντας και όλους εκείνους που της έστειλαν μήνυμα.

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου με αφορμή τα σχόλια για τον γάμο της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

«Ένα μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ σε όλους σας για τη στήριξη και την αγάπη. Οι κοινωνίες θα αλλάξουν μόνο από ανθρώπους σαν εσάς που μπήκατε στον κόπο να στείλετε ένα μήνυμα αγάπης, γνωστούς και αγνώστους. Σαν όλους εσάς που έχετε μάθει να ζείτε κάθε στιγμή όπως της αξίζει, σαν όλους εσάς που βλέπετε το φως στο σκοτάδι, σαν όλους εσάς που νιώθετε και ενσυναισθάνεστε .

Βλέπετε, στη ζωή μου ακολουθούσα πάντα την καρδιά και το ένστικτο μου και αυτή τη φορά συμβαδίζουν χέρι - χέρι . Δεν ζήτησα συμβουλές, ούτε ευχές από κανέναν, θέλησα μόνο να ακουστεί η αλήθεια μου, η αλήθεια μας.

Όσοι τρομάζουν με την αλήθεια, δικό τους πρόβλημα!

Ο Βασίλης, εγώ και ο κοινός μας κύκλος λατρεμένων ανθρώπων , χαμογελάμε καθημερινά, νιώθουμε ευλογημένοι και ονειρευομαστε το παρακάτω μας με αγάπη και συντροφικότητα.Δύσκολες λέξεις αλλά δεν πειράζει ...

Εύχομαι αυτή η ιστορία να γίνει η αφορμή να τις κατανοήσουν κάποιοι, άλλοι να τις τολμήσουν χωρίς φόβο κι άλλοι να καταλάβουν πως μεγαλύτερη υπερηφάνεια από το να λέγεσαι άνθρωπος και να μπορείς να αγαπάς ειλικρινά και ξάστερα κόντρα στα πάντα σχεδόν, δεν υπάρχει!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους και πάλι.
Στέλνω αγάπη και αγκαλιά ...

Ερασμία Μάνου / Erasmia Manou», έγραψε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου.

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου με αφορμή τα σχόλια για τον γάμο της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου με αφορμή τα σχόλια για τον γάμο της με τον Βασίλη Δημάκη

''Έμεινα άναυδος'' - Η αντίδραση του Μικρούτσικου όταν πληροφορήθηκε για το γάμο της κόρης της Βόσσου με τον Βασίλη Δημάκη

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την είδηση ότι η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου παντρεύτηκε με τον φυλακισμένο Βασίλη Δημάκη, που έχει απασχολήσει έντονα τις αρχές με την υπόθεσή του. Ο παρουσιαστής δήλωσε άγνοια για τη γνωριμία τους αλλά και την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την ίδια να κάνει στη συνέχεια τηλεφωνική παρέμβαση για να εξηγηθεί.

Η Ερασμία Μάνου με τον Βασίλη Δημάκη, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της απεργίας πείνας του, με αίτημα να μπορέσει να σπουδάσει και η επαφή τους έγινε μέσω των social media πριν από δύο χρόνια. Στη συνέχεια το ειδύλλιο συνεχίστηκε μέσα από τις τηλεφωνικές αλλά και δια ζώσης επικοινωνίες τους όσο ήταν στη φυλακή.

Είπε λοιπόν στην «Super Kατερίνα»:

«Όχι μόνο δεν γνώριζα αλλά έμεινα άναυδος. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο έχω παρακολουθήσει όλη του την πορεία και ξέρω ότι η Ερασμία είχε γράψει ένα κείμενο για αυτόν. Δεν γνωρίζονταν από πριν. Αν θες τη γνώμη μου, μου κάνει εντύπωση με ποια έννοια; Βεβαίως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αλλά μετά από πολλές επαφές», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος, σας λέω πώς το έχω στο μυαλό μου. Ανεξάρτητα από τη μάχιμη πορεία του και ξαφνικά άκουσαν για τον αρραβώνα και… εντάξει, σε αυτή τη ζωή τα έχω δει όλα».

Λίγη ώρα μετά η Ερασμία Μάνου, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Ζητώ συγγνώμη στον Ανδρέα που δεν τον κάλεσα στον αρραβώνα μου, υπόσχομαι να τον έχω κουμπάρο στο γάμο μου. Να πως δυο0 πραγματάκια… Δεν είναι λίγος ο καιρός που γνωρίζομαι με τον Βασίλη. Εκτός φυλακής έχουμε βρεθεί πολλαπλές φορές και βεβαίως στα επισκεπτήρια εδώ και πολλούς μήνες. Στο σύνολο επικοινωνούμε εδώ και δυο χρόνια. Η μητέρα μου ήθελε να γνωρίσει αυτόν τον άνθρωπο».