Στα δικαστήρια Σχοινάς και Γαρμπή μετά την διακοπή της συνεργασίας με τον Μαζωνάκη - Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Τι έχει συμβεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη πριν καλά καλά ξεκινήσουν τις εμφανίσεις, λόγω των δυο ξαφνικών ακυρώσεων. Μάλιστα, μπορεί να έλεγαν πως ο πρώτος αποχώρησε λόγω της αφίσας (δείτε εδώ), ωστόσο σε ανακοίνωση του αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Όπως μετέφερε σήμερα 21/9 η εκπομπή Mega Καλημέρα μετά την αποχώρηση του από το σχήμα, το ζευγάρι Σχοινάς - Γαρμπή θα πάνε στα δικαστήρια, αφού ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανιζόταν με τον Μαζωνάκη τους έστειλε εξώδικο.

Γιατί έστειλαν εξώδικο σε Σχοινά - Γαρμπή

Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας του κέντρου έστειλε εξώδικο στο ζευγάρι, όπου τους ζητάει 60.000 ευρώ λόγω της ζημιάς που του έκανε. Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος του επιχειρηματία.

Με την πρώην του θα τραγουδά πλέον ο Σχοινάς

Μπορεί η συνεργασία του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη να "ναυάγησε" και τώρα ο πρώτος να πηγαίνει δικαστήρια, ωστόσο,, ψάχνει άλλη στέγη για να τραγουδήσει φέτος το χειμώνα και όπως φαίνεται την βρήκε, σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη.

Όπως ανέφεραν, επιχειρηματίας γνωστού νυχτερινού κέντρου επικοινώνησε με τον Διονύση Σχοινά και του πρότεινε να κάνει εμφανίσεις στο μαγαζί του ενημερώνοντάς τον ωστόσο πως ήδη έχει “κλείσει” με την Έλλη Κοκκίνου. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται πως το σκέφτηκαν και τελικά είπαν το ναι.