''Mε το ζόρι να έχουμε μια υπέργηρη ή μια...'' - Δεν χαρίστηκε στις επιλογές του GNTM ο Περικλής Κονδυλάτος

Δεν παρέλειψε να ρίξει και το ''καρφί'' του για την Καγιά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Mε το ζόρι να έχουμε μια υπέργηρη ή μια...'' - Δεν χαρίστηκε στις επιλογές του GNTM ο Περικλής Κονδυλάτος

Τον γνωστό σχεδιαστή κοσμημάτων και πρώην παίκτη του Survivor, Περικλή Κονδυλάτο συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού μας» και από τη συζήτηση φυσικά δε θα μπορούσαν να λείψουν και οι εντυπώσεις του από τις πρώτες δύο μέρες του GNTM 5. Ο ίδιος δεν χαρίστηκε στην κριτική επιτροπή και στις επιλογές της και έκρινε το μοτίβο του να επιλέγονται υπέργηρες ή υπέρβαρες, απλά και μόνο για να δείξουν ότι προωθούν το diversity.

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μέρες γύρω από αυτό το θέμα, αφού η επιλογή της παραγωγής να δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε γυναίκες από 18 έως 88 ετών, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Για παράδειγμα μία από τις διαγωνιζόμενες που θα δούμε στην επόμενη φάση είναι και η κυρία Τίτσα Λάβδα, ετών 79, που ενώ έχει εισπράξει και εκείνη τα σχόλια της, έχει αποθεωθεί και από το κοινό για την τόλμη της.

Η κριτική του Περικλή Κονδυλάτου στο GNTM 5

Είπε στην κάμερα του «Πρωινού μας» ο γνωστός σχεδιαστής:

«Είναι πάρα πολύ καλό να υπάρχει diversity, απλά να μην γίνεται εμμονικός αυτοσκοπός. Δηλαδή με το ζόρι να έχουμε, όχι να τύχει, με το ζόρι να έχουμε μια υπέργηρη ή μια γυναίκα που έχει πολλά παραπάνω κιλά. Τα κοινωνικά προβλήματα δεν θα τα λύσει η τηλεόραση και ούτε περιμένουμε από την τηλεόραση να μας λύσει τα θέματά μας, σαν κοινωνία πρέπει να τα λυσουμε», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Kαι πρόσθεσε: «Κι αν θα έπρεπε να υπάρχει diversity και ανοιχτό μυαλό, θα έπρεπε να υπάρχει εδώ έξω, όχι να περιμένουμε να το λύσει η κυρία Καγιά και ο οποιοσδήποτε, δεν είναι δικός τους ρόλος».

Το twitter ''έκραξε'' τις πονεμένες παίκτριες του GNTM

Μπορεί η κριτική επιτροπή να έχει βάλει σκοπό ζωής να προωθήσει το διαφορετικό στη φετινή σεζόν του GNTM, ωστόσο μεγάλη μερίδα τηλεθεατών δε φαίνεται να χαίρονται και ιδιαίτερα με τις επιλογές τους. Και αυτό γιατί πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που πάνε στην οντισιόν και δεύτερη και τρίτη φορά, λένε μια δακρύβρεχτη ιστορία, με το πλατό να συγκινείται και να παίρνουν το πολυπόθητο ναι. Με αφορμή αυτό στο twitter ξέσπασε ''πάρτι'' και χθες, κατηγορώντας την κριτική επιτροπή ότι με αυτά που κάνουν στερούν θέσεις σε φρέσκα κορίτσια.

Κάτι οι επιλογές τους, κάτι οι άγριοι καυγάδες μεταξύ της κριτικής επιτροπής, μεικτά είναι τα συναισθήματα μέχρι στιγμής μετά την πρεμιέρα. Όπως αποκάλυψε πάντως ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του ο καυγάς με την Χατζηπαντελή δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όσα θα ακολουθήσουν.