Νεανικό γεμάτο πίνακες και λουλούδια - Φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού της Γης της Ελιάς, Άντζελας Γκερέκου

Εκεί έμεναν με τον Βοσκόπουλο πριν πεθάνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/angela_gerekou
Instagram/angela_gerekou

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην σειρά Γη της Ελιάς, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Όταν λοιπόν, ξεμπερδεύει με τα γυρίσματα, λατρεύει να επιστρέφει στο σπίτι της και να χαλαρώνει στον προσωπικό της παράδεισο, σε έναν παράδεισο που κάποτε έμενε με τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο (δείτε από τι πέθανε).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολλές φορές με αναρτήσεις της μας έχει δείξει τις αγαπημένες της γωνιές. Από το σαλόνι της με τα πανέμορφα λουλούδια, την βεράντα και άλλες.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου έχει δημιουργήσει ένα πανέμορφο σπίτι, στο οποίο επικρατεί το ξύλο. Μinimal ξύλινα τραπέζια, λευκά σκρίνια, βάζα με λουλούδια και ιδιαίτερα κάδρα αποτελούν αγαπημένα στοιχεία που ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση του χώρου. Το ιδιαίτερο στυλ και το εκλεπτυσμένο της γούστο αντικατοπτρίζονται πλήρως στην διακόσμηση του σπιτιού.

Τι δουλειά έκανε η Άντζελα Γκερέκου πριν γίνει ηθοποιός

Η Άντζελα Γκερέκου είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες εδώ και πολλά χρόνια παρουσίες στον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο, προσφέροντας ουκ ολίγα, με την ίδια φυσικά να ξεχωρίζει για την ξεχωριστή φινέτσα, όπως και την ομορφιά που μάγεψε τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρώτη φορά έκανε αίσθηση ως «Το κορίτσι της Μάνης», κατέγραψε τη δική της αξιοσημείωτη και, κυρίως, αυτόνομη πορεία, έχοντας ουκ ολίγα ενδιαφέροντα. Ένα εξ αυτών είναι και το γεγονός, ότι η Γκερέκου έχει σπουδάσει και, αργότερα, ξεκινήσει να εργάζεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό, που γνωρίζουμε σήμερα... διαβάστε τη συνέχεια στo Athensmagazine.gr