''Θα το ανακοινώσει η ίδια, μιλήσαμε'' - Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου

Ένιωσε αμηχανία στην αρχή, αλλά το ξεστόμισε

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Θα το ανακοινώσει η ίδια, μιλήσαμε'' - Η απάντηση του Κρατερού Κατσούλη για την Κατερίνα Καραβάτου

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, μιλώντας για όλους και για όλα. Από τη συζήτηση δεν απουσίασε και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Κατερίνα Καραβάτου, για την οποία απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το επαγγελματικό της μέλλον, έδωσε όμως λεπτομέρειες για τη σχέση που έχουν με τα παιδιά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη διακοπή της περσινής της εκπομπής «Τι λες τώρα», παραμένει εξαιρετικά ασαφές το επαγγελματικό της μέλλον, για αυτό και όλοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να τους αποκαλύψει το αν θα δούμε την Καραβάτου στο γυαλί την φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα πάντως όλες της οι αναρτήσεις αφορούσαν τις στιγμές που πέρασε με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον Κατσούλη.

Όσα μπόρεσε να πει ο Κατσούλης για το επαγγελματικό μέλλον της Καραβάτου

Είπε λοιπόν όταν ερωτήθηκε επί του θέματος στο «Πρωινό»:

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει…».

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε και για το πως έχουν συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου να μοιράζονται το που θα μένουν τα παιδιά τους. «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου», είπε.

Tι συμβαίνει τελικά με το επαγγελματικό μέλλον της Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το Mega, ετοιμαζόταν να μεταπηδήσει στη Δημόσια Τηλεόραση. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις για να αναλάβει την παρουσίαση του παιχνιδιού «Πες τη Φράση», αλλά τελικά υπήρξε η μεγάλη ανατροπή.

Η ΕΡΤ και η Κατερίνα Καραβάτου ήταν σε προχωρημένες επαφές. Οι συζητήσεις είχαν φτάσει ακόμη και στο επίπεδο μπάτζετ των συνεργατών της παρουσιάστριας. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι έχουν κλείσει και ότι μένει η ανακοίνωση, η Δημόσια Τηλεόραση έφερε τα πάνω κάτω, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Η ΕΡΤ μόλις μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση του προγράμματος αποφάσισε να μην προχωρήσει τη συνεργασία της με την Κατερίνα Καραβάτου. Μάλιστα, δεν ενημέρωσε καν την παρουσιάστρια, η οποία έμαθε ότι δεν θα παρουσιάσει το «Πες τη Φράση» από ένα δελτίο Τύπου.

Πλέον, η Καραβάτου είναι σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης, καθώς μετά το «ναυάγιο» με το «Πες τη Φράση» έχει μείνει στον «αέρα».

Η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε εκτός του προγράμματος της ΕΡΤ, μ΄έναν ηθοποιό να παίρνει τη θέση της στην παρουσίαση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε επίσημα η Δημόσια Τηλεόραση, παρουσιαστής του «Πες τη Φράση» θα είναι ο Γιώργος Καραμίχος

Ο επιτυχημένος ηθοποιός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην παρουσίαση. Ύστερα από σειρά επιτυχημένων παρουσιών σε θέατρο και τηλεόραση, θα τον δούμε σ΄έναν διαφορετικό ρόλο.