«Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι...» - Οι πρώτες ώρες του Πάνου Αργιανίδη στο Δρομοκαΐτειο

Ποια είναι η κατάσταση υγείας του μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Panos Argianidis
Instagram / Panos Argianidis

Ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου βρισκόταν από τα ξημερώματα της Τρίτης 20/9 ο Πάνος Αργιανίδης και απειλούσε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του (διαβάστε εδώ τα μηνύματα που έστελνε πριν την απόπειρα). Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και έπειτα οδηγήθηκε για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Το πρωί της Τετάρτης 21/9 ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν στην κλινική με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Η κατάσταση της υγείας του Πάνου Αργιανίδη και οι πρώτες ώρες στο Δρομοκαΐτειο

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου.

Είναι πολύ συνεργάσιμος. Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του», αποκάλυψε ο ίδιος για τον Πάνο Αργιανίδη.

Βίντεο από το σημείο όπου είχε ταμπουρωθεί στο Κρυονέρι

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Super Κατερίνας:

«Βρισκόμαστε έξω από το Δρομοκαίτιο, εκεί όπου νοσηλεύεται ο γνωστός παίκτης ριάλιτι, μετά το επεισόδιο που είχε στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. 11η ώρα εξαφανίστηκε από τη βάρδια του και μέχρι τις 2 μίλαγε μόνο με δημοσιογράφους και συγγενείς. Στις 2 ενημερώνεται η αστυνομία και την επόμενη μέρα στις 10 η ώρα σπεύδουν οι άντρες της ΟΠΚΕ για να τον απεγκλωβίσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό τμήμα Διονύσου.

Η εισαγγελία διατάσσει εισαγγελική πραγματογνωμοσύνη και τον οδηγούν στο Δρομοκαίτιο. Άτομα του στενού του περιβάλλοντος λένε ότι το τελευταίο διάστημα από τον καιρό της δεύτερης καραντίνας και μετά δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά, σε αυτό φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη η δουλειά του. Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τουαλέτα που είχε ταμπουρωθεί πριν κάνουν την έφοδο οι άντρες των ΟΠΚΕ. Έχει σπάσει πράγματα και μπούκαραν και οι άντρες των ΟΠΚΕ, οπότε πρέπει να υπήρξε σύγκρουση».