Υπέρογκο το ποσό της αποζημίωσης - Σε ποιον κατέλαβαν χιλιάδες ευρώ οι Ράδιο Αρβύλα

Μετά την οριστική απόφαση του Εφετείου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Υπέρογκο το ποσό της αποζημίωσης - Σε ποιον κατέλαβαν χιλιάδες ευρώ οι Ράδιο Αρβύλα

Στο δικαστήριο είχε οδηγηθεί πριν χρόνια η παρέα των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ πότε θα κάνουν πρεμιέρα) με αφορμή την προβολή ενός βίντεο και τα σχόλια που ακολούθησαν από τους παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Η αποζημίωση των Ράδιο Αρβύλα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Η αποζημίωση των Ράδιο Αρβύλα στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος

Η αγωγή που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Νέες πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έφερε στο φως το πρωί της Τρίτης 6/6 η εκπομπή Super Κατερίνα. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτές, ο δικηγόρος του άλλοτε μέλους των Ράδιο Αρβύλα, αποκάλυψε για το περίφημο εξώδικο που θα έστελναν οι πρώην συνεργάτες του και το πότε περίπου θα γίνει η δίκη του.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε στην εκπομπή, πως δεν έχει οριστεί καμία δικάσιμος, και αναμένουν πότε θα οριστεί καθώς μπορεί να είτε στο τέλος αυτής της χρονιάς είτε στις αρχές του 2023.

Μέχρι στιγμής κυκλοφορεί κανονικά, από τη στιγμή που δεν είναι προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο έχει βέβαια περιοριστικούς όρους. Η σχέση του με τους Ράδιο Αρβύλα είναι ανύπαρκτη, και σχετικά με την περίφημη αγωγή που θα έκαναν σε εκείνον οι Ράδιο Αρβύλα, ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκαλύπτει πως δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο νομικό έγγραφο μέχρι στιγμής.