Ευχάριστες εξελίξεις με τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Ανακοινώθηκε πριν λίγο πως...

Επιτέλους δικαιώνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Βελτίωση φαίνεται πως έχει η κατάσταση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, μετά το σοβαρό τροχαίο που υπέστη με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017, με τα χειρουργεία να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δικαίωση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή και σύμφωνα με την εκπομπή Tlive, ο ίδιος δικαιώθηκε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε παραμονή Χριστουγέννων το 2017.

Αρχικά το Πρωτομελές πρωτοδικείο Αθηνών ενέκρινε αποζημίωση για ηθική βλάβη. Σύμφωνα με το πόρισμα, αποκλειστικά υπεύθυνος ήταν ο οδηγός του λεωφορείου καθώς δεν έκανε εγκαίρως γνωστή την πρόθεσή του να αλλάξει λωρίδα. Λίγο καιρό μετά το Εφετείο Αθηνών, προχώρησε σε μία απόφαση «σταθμό» για τα τροχαία, καθώς μέχρι να εξεταστεί η περίπτωση του Αγγελίδη επικρατούσε ο κανόνας ότι ο οδηγός του οχήματος που έρχεται από πίσω ευθύνεται για το τροχαίο.

Ο δικηγόρος του παρουσιαστή Αγαμέμνων Τάτσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, τονίζοντας ότι ο πελάτης του εξαιρέθηκε καθώς το λεωφορείο -φυσαρμόνικα έκλεισε τον δρόμο του Αγγελίδη με αποτέλεσμα να μην φέρει καμία ευθύνη ο παρουσιαστής.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε «η γυναίκα του Κωνσταντίνου στάθηκε βράχος» ενώ μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου είπε ότι δίνει αγώνα για να κάνει τις στοιχειώδεις κινήσεις αυτοσυντήρησης και αυτοεξυπηρέτησης. Τέλος, αποκάλυψε ότι το Εφετείο Αθηνών αύξησε το ποσό της αποζημίωσης και μείωσε το ποσοστό συνυπαιτιότητας του παρουσιαστή από το 30% στο 20%. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, δεν αποκάλυψε το ύψος της αποζημίωσης

.

«Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του με τον απολογισμό του τροχαίου

Η θεραπεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και η αγαπημένη του σύζυγος, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν έχει φύγει από το πλευρό του από την πρώτη κιόλας μέρα που έγινε το τροχαίο, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

O παρουσιαστής υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο και έτσι, η Εβελίνα Βαρσάμη έκανε έναν απολογισμό των όσων έχουν γίνει από τη μέρα του τροχαίου.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017

Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις,

2 μήνες εντατική,

2 διασωληνωσεις,

Απώλεια 25 κιλών,

2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης,

7 χειρουργεία στο κεφάλι,

1 χειρουργείο στα μάτια

1 χειρουργείο στο λαιμό,

1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες ,

1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπειες και λογοθεραπειες

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις... είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι'αυτο Σ'ΑΓΑΠΩ!!», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη στο Facebook.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος