«Κάτι άκουσα ότι μπορεί να μην είναι ο...» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Κάτι άκουσα ότι μπορεί να μην είναι ο...» - Η αποκάλυψη του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

Το πρωί της Τετάρτης (21/9) ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Super Κατερίνα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή το Survivor All Star όπου αναμένεται να το δούμε να βγαίνει στον αέρα σε κάτι μήνες από τώρα, δεν δίστασε να αναφερθεί και να εκφέρει την δική του άποψη.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Παππά για το Survivor All Star

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν θα πει το "ναι", αυτό ακούω και αυτό μου λένε και φίλοι. Γενικά αν μιλάμε για το All Star, πρέπει να είναι ο Ντάνος, αντικειμενικά μιλάω.

«Κάτι άκουσα ότι μπορεί να μην είναι ο Λιανός. Ενοχλήθηκα πάρα πολύ και είπα στην παραγωγή ότι μπορεί να μην είμαι. Είναι πολλοί παράγοντες για το αν θα πάω. Βασικός παράγοντας είναι αν θα έχει μάξιμουμ τηλεθέαση». (Δείτε εδώ ποιος παίκτης έχει δώσει ήδη τα χέρια με την παραγωγή).

Του έταξε πολλά - Η δελεαστική πρόταση του Ατζούν για να πάρει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor All Star

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει φτιάξει ένα καλοστημένο πλάνο προκειμένου να καταφέρει να προσελκύσει τα πιο δυνατά ονόματα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Το πρόσωπο που θέλει λοιπόν διακαώς ο Τούρκος παραγωγός για την All Star βερσιόν του Survivor, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο Ντάνος ήταν διαχρονικά ο αγαπημένος παίκτης του κοινού ενώ το όνομά του μνημονεύεται σε κάθε κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να είναι και τόσο θετικός στην πρόταση που του έχει γίνει (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και έτσι ο Ατζούν προσπαθεί να τον προσελκύσει με κάθε τρόπο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ... διαβάστε την συνέχεια στο tv-24.gr