GNTM 5: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τις μάνατζερ της Ζώης - «Η Σοφία Χατζηπαντελή μας προσέβαλε»

Ο κακός χαμός με το ριάλιτι μοντέλων

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 5: Ξέσπασμα άνευ προηγουμένου από τις μάνατζερ της Ζώης - «Η Σοφία Χατζηπαντελή μας προσέβαλε»

Το πρωί της Τετάρτης (21/9) μέσα από την εκπομπή, «Super Κατερίνα» μίλησαν η Γιώτα και η Μίριαμ οι οποίες είναι μάνατζερ της Ζωής η οποία πήρε μέρος στις οντισιόν του GNTM 5 όπου τα τελευταία 24ωρα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Μεταξύ άλλων, οι δυο ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένα παιχνίδι. Οι συμπεριφορές δεν είναι σωστές. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει σε αυτή τη ζωή. Ήταν αγένεια της Σοφίας Χατζηπαντελή όσα μας είπε, μας προσέβαλε».

Οι μάνατζερ της Ζωής απάντησαν στην Σοφία Χατζηπαντελή

Το περιστατικό με την Ζωή στο GNTM 5 που έχει προκαλέσει αίσθηση

Πολλές είναι οι διαγωνιζόμενες που έχουν φέρει τα πάνω κάτω στο πλατό του GNTM 5, όπως είδαμε στο αποψινό 20/9 επεισόδιο. Μετά λοιπόν την παίκτρια που παρά τις εντάσεις κέρδισε Wild Card, σειρά είχε η Ζωή από την Κύπρο.

Με το που μπήκε, όλοι οι κριτές θαμπώθηκαν από την εντυπωσιακή ομορφιά της, ωστόσο προκάλεσε ερωτηματικά καθώς συνεργάζεται με τρία πρακτορεία, κάτι που τους έκανε να απορήσουν γιατί δεν έχει καταφέρει το κάτι παραπάνω στην καριέρα της.

Έτσι λοιπόν, η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε και φώναξε στο πλατό τις δύο συνεργάτιδες της, οι οποίες βέβαια δεν σταμάτησαν να παρεμβαίνουν και να υποστηρίζουν την παίκτρια, κάτι που εκνεύρισε και τους 4 κριτές, ειδικά όμως την Σοφία.

Η κριτής μάλιστα άρχισε να φωνάζει και να τις διώχνει από τις καρέκλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εσείς οι δύο πίσω στο δωμάτιο. Σας παρακαλώ! Στο καλό. Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας πάρω μόνη μου», με τις ίδιες μάλιστα να προσβάλλονται αρκετά από την συμπεριφορά της.