Ο άνδρας που βρίσκεται στο πλευρό της Μαίρης Χρονοπούλου - Την στηρίζει σε κάθε της βήμα

Είναι φίλοι χρόνια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Με αφορμή την επίδειξη μόδας του Νίκου Τάκη, τόσο η Μαίρη Χρονοπούλου (η οποία πρόσφατα βυθίστηκε σε πένθος) όσο και ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσαν το παρών. Φυσικά και δεν έλειψαν οι αναρτήσεις από τα social media μιας και πρόεδρος του ΣΕΗ είναι ιδιαίτερος ενεργός αφού του αρέσει να μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανίζεται και η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία τον συνόδευσε στο event. Χαμογελαστή και με ένα ροζ φόρεμα η ηθοποιός πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα μαζί με την Μαίρη Χρονοπούλου

Μάλιστα, στη λεζάντα της ανάρτησής του ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τη μεγάλη επίδειξη μόδας του οίκου @nikostakis , την 5η κατά σειρά, επίδειξη μόδας για ΑΜΕΑ ,με στόχο να περασει το πανανθρώπινο μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε ίσα δικαιώματα πάνω στην γη.Μεγαλο μπραβο για την πρωτοβουλια.

Πολλοί γνωστοί άνθρωποι του καλλιτεχνικου και αθλητικου χώρου συμμετείχαν και πολλοί πολιτικοί παρακολούθησα.Τεραστιο μπράβο στην @Μαιρη Χρονοπουλου που έδωσε το μήνυμα ελπίδας για όλους».

«Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη...» - Γροθιά στο στομάχι η νέα ανάρτηση της η Μαίρη Χρονοπούλου

Δύσκολες ώρες βιώνει αυτές τις μέρες η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, καθώς νοσεί από κορωνοϊό, και όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso, έξτρα στενοχώρια της προκάλεσε το γεγονός πως τα τα φετινά της γενέθλια ήταν τα χειρότερα που έχει ζήσει καθώς ήταν τα πιο μοναχικά.

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/7 ωστόσο, έκανε το πρώτο της πόστ στο Instagram, μετά την περιπέτειά της και εξηγεί πως είναι η κατάσταση της υγείας της.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι περιστοιχισμένοι από οικογένειες. Η δική μου τύχη τα έφερε έτσι ώστε να είμαι μόνη. Εκτός από 2 αγαπημένες ξαδελφούλες. Τελικά όμως, πιστεύω πως κανείς δεν άκουσε τη φωνή του «αίματος» ποτέ! Έτσι, νιώθω ότι τελικά έχω μια τεράστια (!) οικογένεια.

Αυτή των κοντινών μου φίλων κι αυτή των χιλιάδων φίλων που δεν γνωρίζω. Είναι συγκινητική η συμπαράσταση ανθρώπων που δεν συναντηθήκαμε ποτέ, μα που τα ολόθερμα μηνύματά τους -και οι ευχές τους- με έκαναν να νιώσω ότι έχω την πιο πολυμελή οικογένεια. Άγνωστες φίλες και άγνωστοι φίλοι, ευχαριστώ! Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά! Όλα γίναν ευκολότερα χάρη σε σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Η αναρρωνύουσα Μαιρούλα σας».