«Η ηλικία μου είναι πάνω από 40 και...» - Η εγκυμονούσα Ζωή Παπαδοπούλου "έσπασε" την σιωπή της

Οι δηλώσεις για τις δυσκολίες που βίωσε πριν κυοφορήσει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Η ηλικία μου είναι πάνω από 40 και...» - Η εγκυμονούσα Ζωή Παπαδοπούλου

Το πρωί της Τετάρτης (21/9) η Ζωή Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Πρωινό μας» όπου μίλησε για την εγκυμοσύνη της μιας και διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και για τις δυσκολίες που πέρασε πριν μείνει έγκυος (δείτε εδώ τί έχει αναφέρει για την διακοπή κύησής της).

Οι δηλώσεις της Ζωής Παπαδοπούλου

«Είμαι πολύ καλά! Η εγκυμοσύνη έχει πάει πολύ καλά, χωρίς τα δύσκολα συμπτώματα. Πάντα με τη γνώμη των γιατρών μου συνέχιζα να δουλεύω και το πήγαινα βήμα βήμα. Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου να μείνω έγκυος, πάντα πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Υπάρχουν ανώτερες δυνάμεις που ορίζουν κάποια πράγματα, δεν τα ελέγχουμε όλα εμείς. Ας αφήσω το σώμα και την ψυχή μου να ηρεμήσει.

Ας αφεθώ στην τύχη στη ζωή μου που βρήκα έναν άνθρωπο που είναι κοντά και είναι συνοδοιπόρος και να εστιάσω σε αυτό και τη σχέση μας.

Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει και με καλή πρόθεση. Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Αριθμοί είναι. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Δεν κατάλαβα. Και φυσιολογικά».

Ποια είναι η Ζωή Παπαδοπούλου

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και έκανε τα πρώτα της βήματα στη μουσική. Ξεκίνησε να τραγουδάει επαγγελματικά στις δημοφιλής μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπου τη συνάντησε ο Δημήτρης Μητροπάνος και της πρότεινε να συνεργαστεί μαζί του στην Αθήνα.

Η συνεργασία αυτή σηματοδότησε την αρχή και άλλων μεγάλων συνεργασιών, που ακολούθησαν. Με τους: Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μπάσση, Χαρούλα Αλεξίου, Γιάννη Κότσιρα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Αντώνη Ρέμο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κώστα Μακεδόνα, Δέσποινα Ολυμπίου. Η Χαρούλα Αλεξίου ήταν εκείνη που την οδήγησε στο δύσκολο δρόμο της δισκογραφίας και έγινε η παραγωγός του πρώτου της άλμπουμ, στο οποίο τραγούδησε μαζί της ένα ντουέτο. Αυτή τη στιγμή η Ζωή βρίσκεται στο στούντιο, ηχογραφώντας το δεύτερο άλμπουμ της το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.—via http://stixos.eu