Γνωστό ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδάκι και το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στο Instagram

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ @zuck
Instagram/ @zuck

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ιδρυτής της Facebook καθώς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο, Πρισίλα Τσαν στην οποία ανακοίνωσε πως πρόκειται να γίνει πατέρας.

Να τονίσουμε πως πριν από λίγη ώρα έφερε στον κόσμο το βράδυ της Τετάρτης (21/9) ένα υγιέστατο αγοράκι η Λάουρα Νάργες. Μεταξύ άλλων, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν δίστασε να γράψει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του:

«Πολλή αγάπη.Είμαστε χαρούμενοι που μοιραζόμαστε ότι οι Max και August θα αποκτήσουν μία αδελφή το επόμενο έτος». Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά μιας και οι χρήστες θέλησαν να του ευχηθούν με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ανάρτηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Λίγα λόγια για το ποιος είναι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Ο Μαρκ Έλλιοτ Ζάκερμπεργκ γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1984 στο Ουάιτ Πλέινς της Νέας Υόρκης. Άρχισε να προγραμματίζει ενώ ήταν στο Γυμνάσιο. Ο Ζάκερμπεργκ προσελκύστηκε από εταιρίες όπως η Microsoft και η AOL, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να σπουδάσει στο Χάρβαρντ και εισήχθη στο προπτυχιακό κολέγιο.

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook στις 4 Φεβρουαρίου 2004 και προοριζόταν αρχικά για χρήση μόνο από φοιτητές του Χάρβαρντ. Πρώτοι χρήστες του Facebook ήταν, εκτός από τον ίδιο τον ιδρυτή του, ο Κρις Χιούζ (συγκάτοικος του Ζάκερμπεργκ και ιδρυτικό μέλος του facebook), ο Ντάστιν Μόσκοβιτς (συγκάτοικος του Ζάκερμπεργκ στο Χάρβαρντ και ιδρυτικό μέλος του facebook), ο Arie Hasit (ο πρώτος μη ιδρυτής που άνοιξε λογαριασμό και φίλος με τον Κρις Χιούζ) και ο Marcel Laverdet (πιθανόν ο πρώτος μη φοιτητής του Χάρβαρντ που όμως ήταν φίλος με τους πρώτες χρήστες).

Όταν συνειδητοποίησε ότι το Facebook θα μπορούσε να εξελιχτεί σε κάτι μεγάλο αποφάσισε να φύγει από το Χάρβαρντ στη μέση των σπουδών του ώστε ν' ασχοληθεί με αυτό. Όπως είπε και ο ίδιος: "Χρειάστηκα 5 λεπτά για να αποφασίσω ότι έπρεπε να φύγω".

Ύστερα μετακόμισε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια, όπου βρίσκονται σήμερα τα γραφεία του Facebook. Ίσως η σημαντικότερη απόφαση της καριέρας του ήταν η άρνησή του να πουλήσει το Facebook στη Yahoo για το εξωφρενικό ποσό των 1 δισ. δολαρίων. Σήμερα η εταιρία αξίζει περισσότερο από 500 δισ. δολάρια. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είναι ένας από τους νεαρότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο. Στις 21 Ιουλίου 2010, ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε πως ο αριθμός των χρηστών του Facebook ξεπέρασε τα 500 εκατομμύρια. Σήμερα το Facebook αριθμεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια χρήστες