''Αντιμετωπίζει ψυχική νόσο, παίρνει...'' - Οι δηλώσεις του Προέδρου Εργαζομένων του ψυχιατρείου που νοσηλεύεται ο Πάνος Αργιανίδης

Με εισαγγελική απόφαση μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση του πρώην παίκτη του Survivor, Πάνου Αργιανίδη που στις 20/9 προσπάθησε να αυτοκτονήσει, μέσα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, όπου και εργάζεται. Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Δρομοκαίτιο όπου και νοσηλεύεται ακόμα, με τον Πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων να κάνει δηλώσεις στην «Super Κατερίνα» αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός και ως μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, είχε ταμπουρωθεί για πολλές ώρες μέσα στην τουαλέτα της εργασίας του, απειλώντας να αυτοκτονήσει με την ΟΠΚΕ και τους συγγενείς του να προσπαθούν να τον συνετίσουν. Όπως αποκαλύφθηκε και μετά τη θετική έκβαση της ιστορίας, ένα μήνα πριν είχε στείλει κάποια περίεργα μηνύματα σε φίλους του, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε διαγράψει και τα social media του.

Οι πρώτες δηλώσεις από εκπρόσωπο του Δρομοκαίτιου για την υγεία του Πάνου Αργιανίδη

Η κάμερα της Super Κατερίνας συνάντησε τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Δρομοκαίτιου, Μιχάλη Γιαννάκο, και εκείνος τους ενημέρωσε για τη νοσηλεία του Αργιανίδη:

«Πράγματι προχθές ο ασθενής με τον πατέρα του που είναι ιερέας και τον αδερφό του προσήλθε στο τμήμα επειγόντων με εισαγγελική εντολή για εξέταση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι πρέπει να νοσηλευτεί αντιμετωπίζει ψυχική νόσο, ήταν και ο ασθενής και οι συγγενείς πάρα πολύ ευγενικοί, μακάρι όλοι οι ασθενείς να ήταν έτσι. Τώρα νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση, σε ένα τμήμα οξυμένων περιστατικών του νοσοκομείου, παίρνει την ενδεδειγμένη αγωγή και νομίζουμε ότι σύντομα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει σπίτι του.

Στη συνέχεια στην ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν κρίνει εκείνος ότι θα έπρεπε να έχει νοσηλευτεί και νωρίτερα είπε:
«Δεν μπορώ να μπω σε ιατρικά απόρρητα ο άνθρωπος αντιμετωπίζει πρόβλημα με ψυχική νόσο, παίρνει αγωγή, η υπερέκθεση και η δημοσιότητα δεν βοηθάει σε αυτή την κατάσταση, ας τον αφήσουμε τον άνθρωπο ήσυχο, να δώσει τον αγώνα του να γίνει καλά και να γυρίσει σπίτι του

Οι ασθενείς δεν μένουν στα ιατρικά ιδρύματα χρόνια ή μήνες σε σύντομο χρονικό διάστημα με την κατάλληλη αγωγή γυρνάνε σπίτι τους».

Είχε σπάσει τα πάντα στην τουαλέτα σε κατάσταση αμόκ

Η κάμερα της ίδιας εκπομπής πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα από τις τουαλέτες που ήταν κλεισμένος επί ώρες στις οποίες έχει προκαλέσει τεράστιες ζημιές.

Σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Super Κατερίνας :

«Άτομα του στενού του περιβάλλοντος λένε ότι το τελευταίο διάστημα από τον καιρό της δεύτερης καραντίνας και μετά δεν ήταν πολύ καλά ψυχολογικά, σε αυτό φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη η δουλειά του. Σοκάρουν οι φωτογραφίες από την τουαλέτα που είχε ταμπουρωθεί πριν κάνουν την έφοδο οι άντρες των ΟΠΚΕ. Έχει σπάσει πράγματα και μπούκαραν και οι άντρες των ΟΠΚΕ, οπότε πρέπει να υπήρξε σύγκρουση».