''Χαζομπαμπάς'' ο Μιχάλης Σαράντης - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο με τη μικρή του και τη Μαίρη Μηνά

''Έλιωσε'' όταν την κράτησε στην αγκαλιά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μόλις πριν από λίγες ώρες έσκασε η ευχάριστη είδηση ότι ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών είχε τη χαρά να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κόρη τους και ο Σαράντης εμφανώς συγκινημένος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίντερνετ ένα slideshow μαζί με τρυφερά λόγια για το παιδί του αλλά και τη σύντροφό του.

Οι δυο τους είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, καθώς θέλουν να απασχολούν μόνο για τα επαγγελματικά τους. Ωστόσο είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Μηνά είναι έγκυος, ενώ αποκαλύφθηκαν και λεπτομέρειες για την πρόσφατη συγκατοίκησή τους.

Τα πρώτα λόγια του Μιχάλη Σαράντη από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης του

Έγραψε λοιπόν στο Instagram ο γνωστός ηθοποιός:

«Ο ωραιότερος ρόλος της ζωής μου, έμελλε τελικά να μου δοθεί απλόχερα από την ίδια τη ζωή.. Καμάρι μου. Παιδί μου. Σε ευχαριστώ πολύ που με επέλεξες για μπαμπά σου. Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιός σου. Μαίρη μου Κερασιά μου ολάνθιστη, σ´αγαπώ και σε θαυμάζω απέραντα.

Είσαι ο λόγος που παλεύω τα σκοτάδια και κοιτάω προς το Φως. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω το μαιευτήριο @mitera.gr και το υπέροχο προσωπικό του για την φροντίδα, καθώς και τον γιατρό μας Γιώργο Νικολόπουλο που μαζί με την μαία μας Κέλλυ Περιβολάρη ήταν πάντα δίπλα μας όλες αυτές τις μέρες! Επιτέλους, χαρά!».

Ο Μιχάλης Σαράντης με την κόρη του στο μαιευτήριο

H Mαίρη Μηνά στο μαιευτήριο

Είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για την μητέρα του παιδιού του Μαίρη Μηνά

Σε συνέντευξη που είχε παραχώρησει ο Μιχάλης Σαράντης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο MEGA, είχε αναφερθεί στα τα σκοτάδια που έχει βιώσει, αλλά και την απώλεια της μητέρας του. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ένα γυμνό σώμα, χωρίς σεξουαλικούς και χυδαίους συνειρμούς, είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο. Εμφανίζομαι γυμνός στη σκηνή γιατί αυτό χρειαζόταν και όχι για λόγους πιασάρικους ή ηδονοβλεπτικούς.

Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί θα κάνω στο σινεμά μια μυθιστορηματική βιογραφία του Ιωάννη Καποδίστρια σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή». Για τη σύντροφό του, τη Μαίρη Μηνά, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε: «Φυσικά και καμαρώνω για τις δουλειές της Μαίρης Μηνά.

Οι άνθρωποι όταν είναι μαζί, μονιασμένοι, αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι, θέλουν ο ένας το καλό του άλλου». Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια: «Έχω φτάσει σε πολύ άσχημη προσωπική στιγμή. Έχω αποπειραθεί να κάνω κακό στον εαυτό μου.

Όπως όλοι έτσι κι εγώ έχω περάσει τα σκοτάδια μου και τη μάχη με τον εαυτό μου. Όταν φτάνεις κάτω και δεν πάει πιο κάτω, μετά μόνο επάνω μπορείς να πας. Φυσικά και φοβήθηκα». Για τη μητέρα του που έχει “φύγει” από τη ζωή, ο Μιχάλης Σαράντης απάντησε:

«Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή στα 57 της και το τραύμα της απώλειας δεν κοιμάται μέσα μου, μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Η μητέρα μου είναι εδώ, τη μνημονεύω, τη σκέφτομαι, τη ζω, της μιλάω».