''Δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ...'' - H απάντηση του δικηγόρου του Διονύση Σχοινά μετά το εξώδικο του εκατομμυρίου από το Κέντρο Αθηνών

Η νομική οδός είναι πλέον η μοναδική λύση

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ...'' - H απάντηση του δικηγόρου του Διονύση Σχοινά μετά το εξώδικο του εκατομμυρίου από το Κέντρο Αθηνών

Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα σχετικά με την κόντρα του Διονύση Σχοινά με το Κέντρο Αθηνών μετά την απόφαση του τραγουδιστή, να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μετά το πρώτο εξώδικο, ετοιμάζεται και δεύτερο στο οποίο εκτός από τον Σχοινά ζητώνται λεφτά και από την Καίτη Γαρμπή από παλαιότερη υπόθεσή της. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή παραχώρησε σήμερα αποκλειστικές δηλώσεις στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού.

Αιτία της διακοπής της συνεργασίας μεταξύ Μαζωνάκη και Σχοινά, ήταν η αναβολή της πρεμιέρας παραπάνω από δύο φορές αλλά και διαφωνίες επί του προγράμματος, όπως λέγεται. Παρά το γεγονός ότι ο Σχοινάς έδωσε εξηγήσεις με μια απάντησή του, ο ''Μαζώ''΄περιορίστηκε μόνο σε ένα story - ''μπηχτή'', δημιουργώντας την υποψία ότι εν τέλει το θέμα είναι με το κέντρο και όχι μεταξύ των δύο τραγουδιστών.

Έτσι θα απαντήσουν Γαρμπή και Σχοινάς στα δύο εξώδικα

Ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά, Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Τι υποστηρίζει η πλευρά του Κέντρου Αθηνών

Ο δικηγόρος της επιχείρησης Νίκος Αγαπηνός, ενημέρωσε ότι ο πελάτης του θα κινηθεί εκ νέου νομικά, ζητώντας από Σχοινά και Γαρμπή ένα ποσό με πολλά μηδενικά. Υπενθυμίζεται ότι ο Διονύσης Σχοινάς ήταν εκείνος που ζήτησε τη λύση της συνεργασίας.

Είπε μιλώντας στο «Happy Day» ο γνωστός νομικός:

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε».

Για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».