«Έφτασα 47 κιλά, για δύο μήνες δεν...» - Συγκλονίζει η Τζούλια Νόβα με την αποκάλυψή της

«Μπορεί να έτρωγα 1 - 2 φράουλες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσαα από την εκπομπή, «Happy Day» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Τζούλια Νόβα. Μεταξύ άλλων, η ίδια μίλησε για τα κιλά της (έτσι είναι το σώμα της Νόβα 7 μήνες μετά τη γέννα) αλλά και για την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 φράουλες τη μέρα, δεν κατέβαινε το φαγητό από το πολύ στρες. Άκουγα από τους γύρω μου πως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουν αυτή την εικόνα».

Είχα για χρόνια κατάθλιψη. Τα πρώτα χρόνια του “Τροχού” είχα θέματα. Για τρία χρόνια δεν έβγαινα έξω, είχα κόψει από τους φίλους μου, δεν σήκωνα τηλέφωνα. Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή. Πιστεύω ότι είμαι καλή μαμά».

Η τραγωδία που έζησε πριν 13 χρόνια η Τζούλια Νόβα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/9 η Τζούλια Νόβα, η οποία αναφέρθηκε σε ένα δυσάρεστο περιστατικό με την κόρη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί) αλλά και στη δολοφονία της θείας της.

«Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι. Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος.

Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε κάποιος σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πολύ», αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.