Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη - Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

Έφυγε από την ζωή ο παππούς της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Μικαέλα Φωτιάδη έγινε γνωστή στο ευτύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινό λόγω του εκρηκτικού της χαρακτήρα.Επιπλεόν η ίδια είναι και μητέρα καθώς έχει αποκτήσει έναν γιο.

Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο τον τελευταίο καιρό ασχολείται ιδιαίτερα με τα social media όπου είναι επίσης ιδιαίτερα ενεργή. Ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να πει το τελευταίο "αντίο" στον αγαπημένο της παππού ο οποίος έφυγε από την ζωή.

Μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησής της η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: Rest in peace my Hero. My Fighter, fighting till your last breath. LOVE U SO MUCH 22.09.22».

Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη

"Κόλαφος" η Μικαέλα Φωτιάδη - Αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σπυριλιώτη

Το πρωί της Δευτέρας 18/7 μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Μικαέλα Φωτιάδη την οποία την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου μεταξύ άλλων κατάφερε να "κεντρίσει" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς είχε έναν εκρηκτικό χαρακτήρα αφού δεν πέρασε απαρατήρητη.

Έτσι λοιπόν, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε για τα σχέδια της το Πάσχα ενώ από την άλλη όταν ρωτήθηκε αν θα περάσει τις μέρες αυτές με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Σπυριλιώτη με τον οποίο γνωρίζαμε ότι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια μετά από τον χωρισμό της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δε ξέρω που θα πάω το Πάσχα. Έχουν αλλάξει λίγο τα σχέδιά μου τις τελευταίες ημέρες αλλά θα δω τι θα κάνω. Κάτι έχει προκύψει…Ας μη μιλήσουμε γι’ αυτόν τώρα καλύτερα. Ο σύντροφος ήταν κάποιος που μου δημιουργούσε χαρά απλά τώρα θα προτιμούσα να μη μιλήσουμε γι’ αυτόν».