Επιστροφή στην καθημερινότητα για την Χριστίνα Μπόμπα και τις δίδυμες κόρες της - Η τρυφερή ανάρτηση

"Λίωνει" στο πλευρό τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Instagram/ Chrismpo
Instagram/ Chrismpo

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης καθώς το περασμένο Σάββατο (17/9) το ερωτευμένο ζευγάρι βάφτισε τις δίδυμες κόρες του στον Πλατύ Γιαλό στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στην Μύκονο (δείτε εδώ τους νονούς τους).

Λίγες ημέρες μετά τη βάπτιση η τρυφερή μανούλα έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στην καθημερινότητά της μαζί με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα όπου τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Φυσικά, μιας και η γνωστή influencer είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα γλυκό στιγμιότυπο από τις κόρες της, οι οποίες ξύπνησαν με διάθεση για διάβασμα.

Η τρυφερή ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα με τις δίδυμες κόρες της

Στο φως σπάνιες φωτογραφίες από την βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών στη Μύκονο

Το Σάββατο (17/9) που μας πέρασε ήταν μια από τις πιο σημαντικές ημέρες τόσο για τον Σάκη Τανιμανίδη όσο και για τη Χριστίνα Μπόμπα καθώς βάφτισαν τις δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στην Μύκονο.

Μάλιστα, για την δικόσμηση το ζευγάρι επέλεξε τις ροζ αποχρώσεις, ενώ ιδιαίτερη πινελιά ήταν διακοσμημένες βουκαμβίλιες στην εκκλησία. Φυσικά, ένα από τα πρόσωπα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν και ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς τους είδαμε πρώτη φορά μαζί μετά από αρκετά χρόνια μετά από την έντονη διαφωνία τους που είχε καταλήξει σε ένα τηλεοπτικό "διαζύγιο".

Φυσικά, οι αναρτήσεις στα social media δεν έλειψαν μιας και όσοι ήταν καλεσμένοι δεν δίστασαν να δημοσιεύσουν τρυφερές στιγμές. Μάλιστα, η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή πόσταρε κάποιες σπάνιες φωτγορφίες από την ιδιαίτερη ημέρα κι από την άλλη στην ανάρτησή της η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε την πιο τρυφερή λεζάντα: «Μια από τις πιο όμορφες γιορτές της ζωής μας! Βαφτίσαμε τα κοριτσάκια μας! Πάντα άξιοι οι νονοί μας».

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη Σπάνια φωτογραφία της μητέρας του Σάκη Τανιμανίδη