«Ήταν σε άθλια κατάσταση» - Η Σάσα Σταμάτη κάνει αγωγή στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Τι αποκάλυψε ο γιατρός που τον παρέλαβε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν σε άθλια κατάσταση» - Η Σάσα Σταμάτη κάνει αγωγή στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

Ο μπαμπάς της Σάσας Σταμάτη πριν περίπου 2 χρόνια νοσηλεύτηκε σε κέντρο αποκατάστασης για κάποια κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ωστόσο, σοκ προκαλεί το γεγονός πως μετά από 2 μήνες νοσηλείας η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μεταφέρθηκε στα επείγοντα. Πέρσι έφυγε από τη ζωή (εικόνες από την κηδεία).

Όπως λοιπόν αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια ετοιμάζει αγωγή στο εν λόγω κέντρο αποκατάστασης.

Όσα αποκάλυψε ο γιατρός του μπαμπά της Σάσας Σταμάτη

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει» αποκάλυψε.

Η αποκάλυψη της

«Την περασμένη Παρασκευή το πρωί ξύπνησα και είχα μια δυσφορία. Μούδιασαν τα χέρια μου και η γλώσσα μου. Πήγα στο νοσοκομείο, βάλαμε προληπτικά ένα holter την Δευτέρα, το έβγαλα την Τρίτη και δόξα τω Θεό όλα καλά. Αυτό προήλθε από άγχος όπως μου είπε ο γιατρός» είπε αρχικά.

Μάλιστα, μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της που της έχει στοιχίσει αρκετά για την οποία μάλιστα έχει κινηθεί νομικά κατά του κέντρου αποκατάστασης ζητώντας 150.000 ευρώ τα οποία αν πάρει θα τα δώσει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

«Ο θάνατος του πατέρα μου είναι κάτι που δεν μπορώ να διαχειριστώ και να μιλήσω τηλεοπτικά γι΄ αυτό. Δε θα ήθελα αυτή τη στιγμή να σχολιάσω αν κινήθηκα νομικά εναντίον του κέντρου αποκατάστασης για να δούμε αν οφείλεται σε ιατρικό λάθος. Αν είναι κάτι θα φανεί. Καμία απώλεια δεν ξεπερνιέται. Τα πάντα θυμάμαι από εκείνον, ήταν ο αρχηγός του σπιτιού».