Είχε παίξει στη σειρά Ψέματα του ALPHA: Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό γνωστού ηθοποιού

Αποκαλύφθηκε στην παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είχε παίξει στη σειρά Ψέματα του ALPHA: Η Ζέτα Μακρυπούλια στο πλευρό γνωστού ηθοποιού

Γυρνώντας λίγο πίσω στον χρόνο, στο 2011, αρκετοί θα θυμούνται την δήλωση που είχε κάνει ο συγκεκριμένος ηθοποιός για τη συνάδελφο του, Ζέτα Μακρυπούλια. «Έχω παίξει σε παραστάσεις και σίριαλ με ερασιτέχνες, με τεχνικούς που έκαναν μια σκηνή, με ένα παιδί και με ένα σκυλί. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι ηθοποιοί; Είναι μια όμορφη γυναίκα, την οποία την ξέρει ο κόσμος εδώ και πολλά χρόνια, είναι πολύ χαριτωμένη και κάνει αυτό που κάνει μια χαρά. Δεν κάνουμε, όμως, το ίδιο πράγμα».

Σύμφωνα, όμως με την παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου, η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια θα βρεθεί στο νέο έργο «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» το οποίο και αποτελεί σύλληψη του Νίκου Καραθάνου ο οποίος και θα υπογράψει τη σκηνοθεσία του και θα παίξει μαζί με τον συγκεκριμένο ηθοποιό, Χρήστο Λούλη. Η συγκεκριμένη παραγωγή θα ανέβει στη σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη στο θέατρο Rex.

Μετά το τέλος μιας σπουδαίας παράστασης οι σπουδαίοι καλλιτέχνες μπαίνουν λιμασμένοι σε μια πασίγνωστη ταβέρνα, μπλέκονται με το προσωπικό, υποκλίνονται στους εαυτούς τους, εκεί ανάμεσα σε μπριζόλες, ψέματα και ιδρώτα, χυμάνε ο ένας πάνω στον άλλον σε ένα μακελειό χωρίς προηγούμενο που τους οδηγεί στον Κάτω Κόσμο με τη γεύση της τυρόπιτας στο στόμα. Μια νυχτερινή φάρσα για τα ξέγνοιαστα και καμένα καλοκαίρια της ζωής μας στην Επίδαυρο, ένα μεταφυσικό μιούζικαλ για το σφίξιμο της καρδιάς μας στο πήγαινε και στο έλα αυτής της εκδρομής. Μια τρελή κωμωδία για την αληθινή τραγωδία που συμβαίνει όχι στο θέατρο, αλλά εκεί έξω… στη ζωή.

Ένα μουσικό ντελίριο για την παραζάλη της υπεροψίας, ένας «εθνικός» σαρκασμός για την Ελλάδα, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας. Την έκπληξη, ωστόσο, στην παραγωγή που θα ανέβει από τις 16 Φεβρουαρίου 2023 αποτελεί το γεγονός πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα συμπράξει σκηνικά μαζί με τον Χρήστο Λούλη.

Επίσης, μαζί με τους δυο ηθοποιούς, θα συνυπάρχουν μεγάλα και πολύ γνωστά ονόματα.

Η ζωή του Χρήστου Λούλη

Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης, αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ' όπου αποφοίτησε το 1999.Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Με την ομάδα του Εθνικού Θεάτρου συμμετείχε το 2006 σε περιοδεία στη Νέα Υόρκη για το θεατρικό έργο Οι Πέρσες του Αισχύλου, ενώ το 2012 συμμετείχε, πάλι με το Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Σαίξπηρ, που διοργάνωσε το Γκλομπ Θίατερ στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας.

Το 2003 τιμήθηκε με το βραβείο Χορν. Το 2008 τιμήθηκε με το Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία Οι σκλάβοι στα δεσμά τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2004 συμμετείχε ως "Έρωτάς" στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Το 2019 υποδύθηκε τον Γιάνη Βαρουφάκη στην ταινία του Κώστα Γαβρά Ενήλικοι στην Αίθουσα. Τον Μάιο του 2020 πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19. Το σποτ και η ερμηνεία του Λούλη επικρίθηκαν για σεξισμό με αποτέλεσμα το σποτ να αποσυρθεί.

Το 2021 συμμετείχε στην ταινία Ο άνθρωπος του Θεού.