Στο κέντρο αποκατάστασης η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που της καθαρίζουν τις ουλές

«Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο κέντρο αποκατάστασης η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που της καθαρίζουν τις ουλές

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι μαχήτρια και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται με τον κόσμο διάφορες στιγμές της (δείτε την εδώ ακομπλεξάριστη με το μαγιό της), ωστόσο, δεν δείχνει μόνο τα ευχάριστα αλλά και την άλλη πλευρά... την αληθινή και τον αγώνα που συνεχίζει να δίνει για την αποκατάσταση της.

Πριν μερικές ώρες, δημοσίευσε λοιπόν, φωτογραφίες και βίντεο με τους γιατρούς να της περιποιούνται το πρόσωπο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου από το κέντρο

«Δεν πιστεύω να σας κακόμαθα και να με βαρεθήκατε με την μπλε πόδια..
Πάντα θα σας δείχνω και την άλλη πλευρά, που είναι και πιο αληθινή..και μέρος της ζωης μου.
Η αποκατάσταση συνεχίζεται, με τους γιατρούς στο πλευρό μου και με εμένα να μην εγκαταλείπω.
Ευχαριστώ τον υπέροχο γιατρό μου Dr. Γιάννης Γκούρας και το προσωπικό του. Καθώς και την κλινική #therapisgeneralhospital για την φροντίδα και την ευγένεια τους.
Εις το επανιδείν», γράφει στην ανάρτηση της.

Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 9/9 ο Απόστολος Λύτρας, και έδωσε μία άκρως εξομολογητική και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων θεμάτων για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αυτή της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο δικηγόρος της, ενημέρωσε για τις εξελίξεις της υπόθεσης και αναφέρθηκε στο Εφετείο που έρχεται αλλά στη δύναμη της Ιωάννας που στάθηκε ικανή να ανατρέψει τη ζωή της μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Η Ιωάννα είναι πολύ καλά, έχει ξεπεράσει αυτό το μεγάλο σοκ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο κι έχει ήδη πάρει τη ζωή στα χέρια της. Από εκεί και πέρα κάποια στιγμή θα πρέπει να ξαναζήσει τον Γολγοθά γιατί περιμένουμε το Εφετείο αλλά την Ιωάννα δεν τη φοβάμαι», είπε και συνέχισε: «Η Ιωάννα είναι ακόμη μια πολύ όμορφη κοπέλα και είναι δεδομένο πως θα φτιάξει τη ζωή της. Έχει κάποιες νέες επεμβάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί οι κύκλος όλων των θεραπειών της», είπε.