«Τον είχα σε εκτίμηση! Κανείς να μην πάει» - Το ξέσπασμα της Ελένης Γερασιμίδου για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Με αφορμή την αγγελία του για ηθοποιούς χωρίς αμοιβή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τον είχα σε εκτίμηση! Κανείς να μην πάει» - Το ξέσπασμα της Ελένης Γερασιμίδου για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Μια σειρά από αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος έψαχνε ηθοποιούς για ένα νέο πρότζεκτ στο οποίο όμως δε θα δίνονταν καμία αμοιβή σε κανέναν από τους συμμετέχοντες. Ο ηθοποιός λίγο αργότερα την διέγραψε και προχώρησε σε μια νέα (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και σχολίασε την κίνηση του ηθοποιού ενώ ρωτήθηκε και η ίδια αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

Τα σχόλια της Ελένης Γερασιμίδου για την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο.

Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα κατά του Χρήστου Βασιλόπουλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος είναι και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, ξέσπασε κι εκείνος φανερά καθώς δεν δίστασε να τοποθετηθεί σχετικά με μια επίσης ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες είχε βυθιστεί σε πένθος (δείτε εδώ τον λόγο).

«Συνάδελφοι. Ποτέ να μη δουλεύετε χωρίς χρήματα απλά για να βρεθείτε πάνω σε μια σκηνή ή μπροστά σε μία κάμερα. Είναι ότι πιο αντισυναδελφικό μπορείτε να κάνετε. Ακόμα και να έχετε απο άλλη πηγή χρήματα μη καταδεχτείτε να σύρετε στη πλάτη σας το κάρο μιας παράστασης, μιας ταινιας, ή ενος σήριαλ. Μη καταδεχτείτε τέτοιο εξευτελισμό. Φερθείτε σαν επαγγελματίες».