«Το κάστινγκ που ανέβασα...» - Η νέα απάντηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά τις αντιδράσεις

Η ανάρτηση που έκανε πριν μερικά λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμό έχει προκαλέσει από χθες 22/9 η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου, μέσα από την οποία ζητούσε ηθοποιούς για μία νέα παραγωγή, ωστόσο δεν θα πληρωνόντουσαν (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγραψε).

Η εν λόγω αγγελία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τον καλλιτεχνικό χρόνο, με αποτέλεσμα να την διαγράψει και να προχωρήσει σε μια νέα το πρωί της Παρασκευής 23/9, ξεκαθαρίζοντας πως δεν κατέβασε ποτέ από τον προσωπικό του λογαριασμό την ανάρτηση, αλλά την έκλεισε καθώς το κάστινγκ συμπληρώθηκε.

Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

«Το κάστινγκ που ανέβασα στο Facebook σχετικά με ένα μελλοντικό project έκλεισε και είμαστε καλυμμένοι. Το ποστ υπάρχει ακόμα, δεν κατέβηκε, απλά έκλεισε λόγω μεγάλης προσφοράς ηθοποιών. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους και κυρίως τους δημοσιογράφους για τη θετική τους ενέργεια, γνωρίζοντας πολύ καλά τη δουλειά των ηθοποιών εκ των έσω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Η νέα ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου

Τα σχόλια της Ελένης Γερασιμίδου για την ανάρτηση του

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και σχολίασε την κίνηση του ηθοποιού ενώ ρωτήθηκε και η ίδια αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

«Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο.

Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.