Έχει κάνει δύο φορές επέμβαση στη μύτη της - Το άγνωστο περιστατικό της Κατερίνας Καινούργιου όταν ήταν 17 χρονών

«Είχα τόσο σοβαρό θέμα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έχει κάνει δύο φορές επέμβαση στη μύτη της - Το άγνωστο περιστατικό της Κατερίνας Καινούργιου όταν ήταν 17 χρονών

Δύο φορές προχώρησε σε επέμβαση της μύτης της η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε η ίδια το πρωί της Παρασκευής 23/9, μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Ο λόγος που η Κατερίνα Καινούργιου έκανε επέμβαση της μύτης της 2 φορές

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η παρουσιάστρια ανέφερε πως λίγο μετά το πρώτο χειρουργείο έπεσε, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει για αυτό και έπρεπε να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση.

«Ήμουν 17 χρονών. Πέρα από τη μύτη που ήταν χάλια, το πιο σημαντικό, και για αυτό υπέγραψαν οι γονείς μου να μπω στο χειρουργείο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Κοιμόμουν με τρία μαξιλάρια, είχα τόσο σοβαρό θέμα. Ροχάλιζα. Έκανα και πλαστική παράλληλα, γιατί ήταν ευκαιρία και ήταν πολύ άσχημη η μύτη μου.

Μετά την σπάω. Έπεσα και την χτύπησα και την ξανακάνω δεύτερη φορά. Οι περισσότεροι που κάνουν διάφραγμα, έχουν έντονες μύτες και κάνουν και πλαστική. Όμως οι άνδρες κάνουν μόνο τα διάφραγμα και λένε δεν πειράζει», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της. Βέβαια, δεν είναι μόνο η συγκεκριμένη παρουσιάστρια που έχει πειράξει τη μύτη της, αλλά και ακόμη μια.

Πώς ήταν η Κατερίνα Καινούργιου πριν την πλαστική στη μύτη & τα χείλη

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μιλήσει κατά καιρούς "ανοιχτά" για την περιπέτεια που είχε με τις πλαστικές αλλά και σε ποια ηλικία ξεκίνησε καθώς σε παλιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: κρεβάτι «Έκανα τη μύτη μου όταν ήμουν 17 και όταν αργότερα έκανα αυξητική στήθους, δεν το είχα πει στον μπαμπά μου. Δεν ήθελα να το μάθει από την τηλεόραση».

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ακομπλεξάριστη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει καθώς ακόμη και η ίδια αυτοσαρκάζεται τις περισσότερες φορές σε σχετικά στιγμιότυπα που την έχουμε δει στις εκπομπές της. Έτσι λοιπόν, έχει "πειράξει" το στήθος της, την μύτη της αλλά και τα χείλι της τα οποία στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ήταν αγνώριστη.

Κατερίνα Καινούργιου - Πλαστική

Πλαστική της Κατερίνας Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου πριν τις πλαστικές