Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Ας με συγχωρέσει που θα το πω...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στον αέρα του Πρωινού

«Ας με συγχωρέσει που θα το πω...» - Η απρόσμενη αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Φώτη Σεργουλόπουλο
News 23.09.2022 12:33
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 23/9 ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή Πρωινό, με αφορμή μια αναφορά που έκανε ο Στέλιος Παρλιάρος στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον γιο του, ο οποίος πρόσφατα είχε μιλήσει και για την σχέση του δεύτερου με την Μαρία Μπακοδήμου.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είπε: «Ας με συγχωρέσει ο Φώτης Σεργουλόπουλος που θα το πω, δεν έχω πάρει την άδειά του αλλά θα το πω, γιατί αυτό με χαρακτηρίζει ότι καμιά φορά κάνω του κεφαλιού μου. Τον είδα το καλοκαίρι σε μια παραλία της Αττικής με το παιδάκι του που το μάθαινε σκι. Επειδή συγκινούμαι πάντα με τους γονείς και δακρύζω και συγκινούμαι πολύ, είναι πολύ γλυκός πατέρας.

Δεν με παρατήρησε, ήμουν σε μια γωνιά έκανα μπάνιο μόνος μου, πολύ γλυκός πατέρας. Υποκλίνομαι στους ανθρώπους γιατί το σημαντικότερο, εκεί που δίνουμε εξετάσεις οι άνθρωποι, για μένα τουλάχιστον, είναι να είμαστε καλοί γονείς».

Τι θα συμβεί με το παιδί του Σεργουλόπουλου αν πάθει κάτι

Στην εκπομπή Τι λες Τώρα εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27/3 και έκανε άλλη μια όμορφη αποκάλυψη.

Για τον γιο του μίλησε με πάρα πολύ τρυφερά λόγια μιας και έκανε πολλές θυσίες να τον αποκτήσει. Σπουδαία μάλιστα ήταν η στιγμή που αποκάλυψε τι θα συμβεί με τον μικρό αν πάθει κάτι ο Φώτης.

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και τόνισε πως η ορατότητα είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την κοινωνία.

«Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα, γιατί όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή σε ίδρυμα».

«Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Όταν τον ρωτάνε «α, τι οικογένεια είναι αυτή;» τους εξηγεί και καταλαβαίνουν», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την "έκλεψαν" από το Star και πάει στην ERT - Πρόσωπο έκπληξη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Στο σχολείο έλεγαν ότι είμαι τουρκόσπορος» - Η σπάνια εξομολόγηση του Παρλιάρου για το bullying που είχε δεχτεί

Share