Ξεκινά πόλεμος εκατομμυρίων: Στην αντεπίθεση Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς μετά το εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο

Η αποκάλυψη του δικηγόρου τους για τις επόμενες κινήσεις τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Ολόκληρος ντόρος έχει επικρατήσει με τον Διονύση Σχοινά μετά την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο, στο οποίο ήταν να συνεργαστεί με τον Γιώργο Μαζωνάκη για φέτος, το οποίο μάλιστα έστειλε εξώδικο στον τραγουδιστή, αλλά και στη Καίτη Γαρμπή.

Ο λόγος ήταν γιατί οι δύο καλλιτέχνες ήταν να βρεθούν στη σκηνή από τις 10/9, ωστόσο ο Διονύσης Σχοινάς ενοχλήθηκε με την επίσημη αφίσα των εμφανίσεών τους, καθώς δεν ήταν αυτή που είχε αρχικά συμφωνηθεί κι για αυτό η πρεμιέρα μετατέθηκε για τις 15/9, αλλά δημιουργήθηκαν εκ νέου διαφωνίες στην πρόβα τζενεράλε για τη διάρκεια εμφάνισης των δύο καλλιτεχνών στο πρόγραμμα.

Τελικά, αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαζωνάκης να συνεχίσει μόνος του τις εμφανίσεις του και ο Διονύσης Σχοινάς να λάβει εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο το οποίο του ζητάει πολλά χιλιάδες ευρώ (δείτε εδώ συγκεκριμένο το ποσό). Ωστόσο, εξώδικο στάλθηκε και στην Καίτη Γαρμπή και ο λόγος είναι μία προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η τραγουδίστρια για κάποιες εμφανίσεις, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν καν λόγω της πανδημίας. Συμφωνήθηκε λοιπόν, να διευθετηθούν ταυτόχρονα και οι δύο υποθέσεις.

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής 23/9, ο δικηγόρος του ζευγαριού, μίλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε πως περνάνε στην αντεπίθεση και πως έχει σταλθεί από πλευρά τους εξώδικο στο μαγαζί.

Αντεπίθεση από την πλευρά Σχοινά - Γαρμπή μετά το εξώδικο του νυχτερινού κέντρου

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά το εξώδικο

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με λόγια από ένα βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη περί ψεμάτων.

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», γράφει ο Μενέλαος Λουντέμης στο «Οδός Αβύσσου- Αριθμός 0».

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή μετά το εξώδικο