«Η Μαρία είναι...» - Ο λόγος που η Παρθένα Χοροζίδου δεν συνεργάστηκε τελικά με τη Μπακοδήμου

Για αυτό δεν την είδαμε στη νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γεια σου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Μαρία είναι...» - Ο λόγος που η Παρθένα Χοροζίδου δεν συνεργάστηκε τελικά με τη Μπακοδήμου

Στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου είχε συμφωνήσει να βρίσκεται η Παρθένα Χοροζίδου, ωστόσο τελικά η συνεργασία αυτή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ (δείτε εδώ τι νούμερα έκανε στην πρεμιέρα).

Η γνωστή ηθοποιός μάλιστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων εξήγησε τον λόγο που δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή με την παρουσιάστρια.

Ο λόγος που η Παρθένα Χοροζίδου δεν συνεργάστηκε με τη Μαρία Μπακοδήμου

«Δεν τα χαλάσαμε, απλά δεν έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει, ώστε να γίνει σωστά η δουλειά. Έγινε λίγο βιαστικά και δεν καταφέραμε να είμαστε. Η Μαρία είναι πολύ αγαπημένη μου, της εύχομαι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και θα την έχει. Θα είμαι δίπλα της ότι χρειαστεί.

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να παρακολουθήσω την εκπομπή, αλλά το επόμενο σαββατοκύριακο θα κάτσω να τη δω».

Τα σχόλια του twitter για την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο στον αέρα πέρασε η Μαρία Μπακοδήμου με την νέα της εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΙ και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο την δεύτερη μέρα ήταν καλύτερα και λίγο πιο ανοδικά.

Ο κόσμος ωστόσο, και κυρίως αυτός του Twitter, που περιμένει στην γωνία κάθε τηλεοπτικό πρόγραμμα και δρα σαν "κριτής" των πάντων, δεν είχε και τόσο καλή γνώμη για την εκπομπή, και το εξέφρασε αναλυτικά μέσα από τα σχόλιά του κατά τη διάρκεια της εκπομπής τόσο την πρώτη όσο και την δεύτερη μέρα της εκπομπής.

Δείτε εδώ τα ασύλληπτα tweets!