Ανακαίνιση στο σπίτι της Ελένη Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Οι αλλαγές πριν πιάσει βαρύς χειμώνας

Οι αποκάλυψη της παρουσιάστριας στο πλατό της εκπομπής της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανακαίνιση στο σπίτι της Ελένη Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Οι αλλαγές πριν πιάσει βαρύς χειμώνας

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έχουν στεγάσει την οικογένεια τους στο σπίτι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια, όπου έμενε με τον Γιάννη Λάτσιο πριν πάρουν διαζύγιο. Όπως έχουμε δει μέσα από φωτογραφίες είναι αξιοζήλευτο με μεγάλο κήπο και ιδιαίτερη διακόσμηση.

Στο σπίτι τους λοιπόν το ζευγάρι κάνει ανακαίνιση και συγκεκριμένα, ανακαινίζει τον κήπο. Η Ελένη λατρεύει την κηπουρική και περισσότερο τα λουλούδια. Και στο σπίτι της στην Άνδρο να σημειωθεί πως έχει τεράστιο κήπο.

Η ανακαίνιση της Μενεγάκη στο σπίτι της και η αποκάλυψη

«Πήγα να πάρω γλάστρες που ήθελα να φυτέψω και πάω πρωί πρωί και λέω προλαβαίνω πολύ ωραία τα έκανα… και λέω ¨θα πάρω μετά το αυτοκινητάκι μου και θα πάω στη δουλειά»… με τη διαφορά ότι εγώ πήγα χωρίς λεφτά. Δραχμή, ούτε μία… Εγώ είμαι παραδοσιακή, πάω με τα λεφτά μου, με την καρτούλα μου… Ξαναγύρισα πίσω, άντε να γυρνάω μετά γύρω γύρω… και να λέω σε ποιο τσαντάκι έχω αφήσει τις κάρτες μου», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη.

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Σχετικά με τη διακόσμηση η Ελένη Μενεγάκη εμπνέεται από τη φύση και την παράδοση. Ξύλο, πίνακες, χαλιά είναι μόνο κάποια από τα στοιχεία που θα εντοπίσεις κι εσύ.

Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από από ένα ενιαίο συγκρότημα δύο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τ.μ. που η Μενεγάκη είχε αποκτήσει το 2004 με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο, του ο οποίου η μητέρα έχει μια επιθυμία και μόνο μετά το χωρισμό τους.

Συγκεκριμένα αποτελείται από μία μεζονέτα και ένα ισόγειο, όπου η μεζονέτα περιλαμβάνει υπόγειο 208 τ.μ. Εκεί υπάρχουν 6 τεράστιες αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώροι στάθμευσης, όπως επίσης και ένα ισόγειο 270 τμ το οποίο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, καθημερινό δωμάτιο, γραφείο, αποθήκη, W.C., κουζίνα, εξώστες, εσωτερικό κλιμακοστάσιο.

Ο πρώτος όρος είναι 208 τ.μ. και αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 3 λουτρά, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρος, εξώστες. Το δεύτερο ακίνητο εντός του οικοπέδου σε τμήμα 313,50 τ.μ. είναι μια αυτοτελής και ανεξάρτητη κάθετη ιδιοκτησία και περιλαμβάνει ένα δωμάτιο, κουζίνα-καθιστικό, ημιυπαίθριο χώρο, πισίνα, αποδυτήρια και λουτρό, συνολικής επιφάνειας 115,40 τ.μ.

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου

Φωτογραφίες από το τεράστιο σπίτι Μενεγάκη

σπίτι Μενεγάκη Μελίσσια φωτογραφίες

σπίτι Μενεγάκη - Παντζόπουλου