''Τέτοια δεν κάνω ούτε στους...'' - Η εμπλοκή του Στέλιου Παρλιάρου στις σχέσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου

Πήρε θέση μετά τα όσα ακούγονται για το όνομά του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Τέτοια δεν κάνω ούτε στους...'' - Η εμπλοκή του Στέλιου Παρλιάρου στις σχέσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου

Σε ένα μυστήριο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η σχέση μεταξύ του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, που δεν μιλιούνται, ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Ο καλός φίλος του παρουσιαστή, Στέλιος Παρλιάρος δήλωσε πρόσφατα ότι τον στεναχωρεί αυτό το γεγονός, ενώ σε σημερινές δηλώσεις του στο Πρωινό, αποκάλυψε το αν είχε κάποια εμπλοκή στην αποκατάσταση των σχέσεων τους.

Πέρα από τους κοντινούς τους, ούτε οι δυο πρώην συνεργάτες φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν επί του θέματος, αφού οι μέχρι τώρα απόπειρες των καναλιών να τους αποσπάσουν κάποια πληροφορία έχουν αποτύχει παταγωδώς. Χαρακτηριστικό είναι ότι πρόσφατα η Μπακοδήμου, γκάζωσε και έφυγε μόλις ερωτήθηκε επί του θέματος.

Ο Παρλιάρος απαντά για το αν προσπάθησε να τα βρει στον Φώτη και στην Μαρία

Σημείωσε λοιπόν στο «Πρωινό» για την φιλία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο:

«Με τον Φώτη μας δίνει μία δυνατή φιλία. Με τον Φώτη και τη Μαρία κάναμε πετυχημένες συνταγές. Και τους δύο τους αγαπώ, ξεχωριστά τον καθέναν. Πιο πολύ βρίσκομαι με τον Φώτη αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μιλάνε. Στενοχωριέμαι που δεν μιλάνε. Δεν προσπάθησα να τους φέρω κοντά, τέτοια δεν κάνω ούτε στους φίλους μου».

«Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης είχε σχέση με έναν σεφ και επειδή ήμουν κολλητός του Φώτη, είπαν ότι είναι δικό μου το παιδί. Τώρα βρισκόμαστε με τον Φώτη και γελάμε. Το διακωμωδούμε, αφού ο Φώτης λέει στον γιο του «πήγαινε εκεί στον μπαμπά να τον φιλήσεις. Το παιδί θα παντρευτεί, θα πάει Πανεπιστήμιο και θα λένε ότι είναι δικό μου» δήλωσε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Η απάντηση του Σεργουλόπουλου για τις σχέσεις τους

Το πρωί της Τρίτης 6/9, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, παρουσιάστηκε ως θέμα η σχέση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, οι οποίοι για πολλά χρόνια κρατούσαν συντροφιά στον κόσμο με διάφορες εκπομπές τους στην τηλεόραση. Εδώ και αρκετό διάστημα, όμως, οι δυο τους έχουν σταματήσει να έχουν επαφές.

Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και στον κόσμο, αλλά και στον χώρο της δημοσιογραφίας, καθώς ποτέ δεν ανακοινώθηκε οτιδήποτε και ποτέ δεν διέρρευσαν πληροφορίες για το τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Μάλιστα, στο πάνελ του ALPHA, σχολιάσαν το γεγονός πως όταν η δεύτερη ανέλαβε την παρουσίαση του Power of Love εκεί φάνηκε πως μπήκε το τέλος, ωστόσο δεν θεωρούν πως πήραν χωριστούς δρόμους, ενώ είναι και κουμπάροι, εξαιτίας επαγγελματικών διαφορών.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής, από την άλλη πλευρά, μιλώντας στην κάμερα για το νέο του ξεκίνημα, όταν ρωτήθηκε για την δήλωση της πρώην συνεργάτιδάς του, πως δεν έχουν μιλήσει, αλλά του εύχεται καλή επιτυχία, απάντησε με χαμόγελο πως ισχύει ό,τι ακριβώς δήλωσε και δεν έχει να πει κάτι παραπάνω, όμως την ευχαρίστησε θερμά.

«Ό,τι έχει πει η Μαρία. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω πάνω σε αυτό. Ακούστε, όλα αυτά τα χρόνια που με γνωρίζετε δεν έχω μιλήσει ποτέ για τις προσωπικές μου σχέσεις και δεν πρόκειται να το κάνω ούτε αυτή τη φορά. Και ειδικά στο πόδι, κυριολεκτικά, όπως είμαστε τώρα. Θα αδικήσετε και τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου», είπε χαρακτηριστικά.