Είναι ο πιο ανυπόμονος μπαμπάς - Δεν κρατιέται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Είναι ο πιο ανυπόμονος μπαμπάς - Δεν κρατιέται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι να γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Μπορεί πολλοί να τους αμφισβήτησαν στην αρχή, όμως το σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα γίνουν δύο πολύ καλοί γονείς. Λιγότεροι από τέσσερις μήνες έχουν απομείνει μέχρι η Ιωάννα να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ο Αλεξάνδρου, όπως αποδεικνύει και από την τελευταία ανάρτησή του έχει μπει πλήρως στο mood του μπαμπά και δεν κρατιέται να γνωρίσει τον γιο του.

Άλλωστε ήταν και η μεγάλη του επιθυμία, όπως πιθανόν θυμάστε να βγει αγόρι το παιδί, ενώ από την άλλη η Ιωάννα ήθελε κοριτσάκι, με τον Δημήτρη να κερδίζει το στοίχημα της φύσης. Η αντίδρασή του δε στο gender reveal party που έκαναν ήταν επική, αφού όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Θεός τον αγαπά πολύ και του κάνει τα χατίρια.

Η ανάρτηση του Αλεξάνδρου για τον ερχομό του γιου του

Το μοντέλο και παρουσιαστής δημοσίευσε μια καλοκαιρινή του φωτογραφία στο instagram σημείωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής του αφού κατά τη διάρκεια αυτού έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς.

«Ίσως το Καλύτερο καλοκαίρι για μένα, μπορεί να μην έκανα διακοπές πολλές. Αλλά η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω κάθε μέρα!!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει για τον ερχομό του γιου του

''Έγραψε'' η ατάκα της Τούνη για τις επικές ευχές που δέχονται για τον γιο τους

Η γνωστή influencer και σύντροφος του Αλεξάνδρου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές από τις ευχές που της δίνουν για το αγοράκι που θα γεννήσει καθώς καθημερινά δέχεται χιλιάδες μηνύματα.

Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλοδεχούμενες οι ευχές, δεν το συζητώ αλλά ακούω, “Να σου ζήσει Ιωάννα”. Παιδιά, το έχετε στείλει φαντάρο το παιδί. Σήμερα άκουσα και την πιο κουλή ευχή που μου έχουν δώσει μέχρι τώρα, “Με γεια το μωρό”.

Λοιπόν για να ξέρετε πως εύχεστε σε εγκύους, ούτε εγώ το ήξερα μη νομίζετε, αλλά όταν το μωρό είναι ακόμα μέσα στην κοιλιά λες, “Με το καλό, με έναν πόνο”. Όχι να σου ζήσει, αυτά αργότερα».