''Έχουν μετατραυματικό στρες μετά το GNTM'' - Σοκάρει ο Γιώργος Λάγιος με τα μηνύματα που λαμβάνει από υποψήφιες παίκτριες

Είχε υπάρξει σύντροφος της νικήτριας Κάτιας Ταραμπάνκο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Έχουν μετατραυματικό στρες μετά το GNTM'' - Σοκάρει ο Γιώργος Λάγιος με τα μηνύματα που λαμβάνει από υποψήφιες παίκτριες

Στην εκπομπή της «Super Κατερίνας» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Λάγιος, σύμβουλος ψυχικής υγείας και πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο. Με αφορμή μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε για το παιχνίδι, ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δέχεται πολλά μηνύματα από κοπέλες που βρέθηκαν σε οντισιόν του GNTM και απέκτησαν μετατραυματικό στρες για καιρό.

Και δεν είναι ο μοναδικός που έχει μιλήσει με άσχημα λόγια για το παιχνίδι και την αντιμετώπιση που έχουν εκεί μέσα οι κοπέλες, αφού στον αέρα του «Πρωινού μας» η πρώην κριτής Έλενα Χριστοπούλου παρουσιάστηκε σοκαρισμένη με την ψυχολογική βία που ασκείται στα κορίτσια, ανοίγοντας έτσι κόντρα με την Βίκυ Καγιά, που συνήθως δέχεται τα περισσότερα πυρά για αυτό το θέμα.

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του Λάγιου για τα κορίτσια που πέρασαν από οντισιόν του GNTM

Είπε λοιπόν στην «Super Κατερίνα»:

«Αυτό που έχω δει είναι ότι νομιμοποιούμε την ψυχική βία. Έχω πολλά μηνύματα από κορίτσια που έχουν μετατραυματικό στρες μετά από κάστινγκ του GNTM. Ας υποθέσουμε ότι παίζουν ένα ρόλο, εγώ σαν τηλεθεατής όταν βλέπω ότι παραβιάζεται ένα δικαίωμα, δεν τραυματίζομαι βλέποντάς το;

Στην υποτίμηση και την απαξίωση της προσωπικότητας το επιτρέπουμε επειδή πηγαίνει κατ’ επιλογή στο ριάλιτι;», ανέφερε ο σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Και προσθέτει: «Το να σου πω που είναι η προσωπικότητά σου ή να σου μιλήσω υποτιμητικά, λόγω αυτού δεν πρέπει να πηγαίνουν στα ριάλιτι.

Η απάντηση της Καγιά σε όσους λένε ότι ασκείται βία στο GNTM

Δήλωσε η Βίκυ Καγιά στην ίδια εκπομπή:

«Ο Γιώργος δεν έσκυψε κανένα κεφάλι, το κεφάλι του είναι πάντα ψηλά και είναι περήφανος.

Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα είδος bullying. Εμείς λέμε τη γνώμη μας σε οποιοδήποτε κορίτσι που πρέπει να το ξυπνήσουμε για να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Αλλά εγώ δεν μπορώ να απαντάω κάθε εβδομάδα στα σχόλια του καθενός».