«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση! Δεν είναι...» - Η απάντηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το σάλο που προκάλεσε με την ανάρτησή του

Για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση! Δεν είναι...» - Η απάντηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το σάλο που προκάλεσε με την ανάρτησή του

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 24/9 ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος φυσικά απάντησε για τον χαμό που προκάλεσε η ανάρτησή του για αναζήτηση ηθοποιών άνευ αμοιβής.

Η απάντηση του Χρήστου Βασιλόπουλου για τον χαμό που δημιουργήθηκε μετά την ανάρτησή του

«Υπάρχει φοβερή παραπληροφόρηση. Ξεκινώντας από το γεγονός ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Επίσης, δεν γράφω πουθενά εργασία. Δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να εκμεταλλευτώ κανένα. Έχουν γραφτεί απίστευτα σχόλια».

Για να φτιάξεις τον φάκελο ενός πρότζεκτ απαιτείται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα στον φάκελο μπορεί να έχεις ένα βίντεο ενός λεπτού, που χρησιμοποιείται για να δείξει την οπτική πλευρά του πρότζεκτ. Θεώρησα ότι οι νέοι ηθοποιοί θα έχουν μία πολύ όμορφη εμπειρία στα γυρίσματα του νέου πρότζεκτ. Δεν υπήρχε σχόλιο για εργασία άνευ πληρωμής, γράφει τη λέξη βοήθεια.

Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια. Έχω ακούσει σχόλια μίσους, αλλά και υποστήριξης και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο ότι έστειλαν στην παραγωγή πάνω από 100 βιογραφικά μετά από αυτό τον ντόρο. Εάν ένιωθαν ότι ήταν λάθος δεν θα έστελνε κανένας τους. Τους εμπιστεύομαι τους ηθοποιούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το ξέσπασμα της Ελένης Γερασιμίδου για τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Το πρωί της Παρασκευής 23/9, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και σχολίασε την κίνηση του ηθοποιού ενώ ρωτήθηκε και η ίδια αν έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν.

«Δεν θα ανταποκρινόμουν ποτέ σε μια τέτοια αγγελία, ούτε στα πρώτα μου χρόνια. Εύχομαι στον κύριο Βασιλόπουλο καλή σταδιοδρομία, τον είχα σε εκτίμηση. Αυτά είναι εξωφρενικά πράγματα. Κανείς να μην πάει και για κανέναν λόγο.

Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο. Άλλο να παλεύουμε όλοι μαζί για κάτι και άλλο να σε καλούν σε μια επαγγελματική δουλειά, χωρίς αμοιβή. Με τις δυνάμεις μας θα κάνουμε καριέρα. Δεν ήταν λάθος διατύπωση, αυτά συμβαίνουν. Τα πράγματα αγριεύουνε και εμείς πρέπει να δυναμώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Γερασιμίδου.